noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

Okçu ninjaya hayır !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hmustafa19
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 226
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

okcularda bi problem yok samanlarda var atak dengesizligi delicili okcu ile saman ayni vurmuyor zamaninda 50 saman yaptim ama bana vurdugu degerde onemli bi degisme olmadi, Okcunun vurdugu damage'lari cekemiyorsunuz ama saman'in vurduklarina laf etmiyorsunuz o zaman bu konunun basligi Saman'a Hayir olmaliydi.
50 Şaman Yapıp da İş Görmüyor Diyorsun ve gidip okçu ile şaman düz vuruşu kıyaslıyorsun neyse Bende Diyorum ki 50 şaman Savunma ile serverda bu savunmayı delebilecek bir kaç şaman var ki onlarda da +70 delici +85 Yarı ve En az +50 atak var O şamanlar için konuşuyorsan bence hiç konuşma ama eğer yok herhangi bir şamana 50 şaman yetmiyor çok vuruyor diyorsan çek bir video Koy Buraya Bu Konuyu Kapatıp Şamana Hayır Diye Haykırcam Kardeşim Var mısın ?

bu olcude sende bi samansinki bana 4 senedir oynadigim oyundaki gozlemlerimi ve denemeleri hic yapmamisim gibi konusuyorsun. Eger Okcu'larla bi alip veremedigin varsa sende acarsin bi adet okcu dizebilirsen oynarsin , gelip forumda okcuya hayir diye konu acma duzeyde sanmiyorum seni sadece okculardan fazla yiyorsun yediremiyorsun. Milleti fiseklemeye calisiyorsun Bos Cabalar bunlar oyun senin istegin dogrultusunda ilerlemiyor.

La saçma sapan konuşma ne savaşcı ne şaman hiç birinin öyle bir özelliği yok diyenler halt etmiş bak sana yemin ediyorum 60 ok savunmaya 7 k yedim ya bide inanmiyon la 3 ay önce bu 105 silahları çıkmadan önce niye atamıyorlardı kimseden ses çıkmıyordu he ? bu 105 silahları çok dengesiz olmuş kimine güçlenmiş kimine yerinde saymiş kimine güçü düşmüş her türlü iddasına girerim

Aynen ya 50 ok savunma var adamda şaman atak 0 5k atıyor.

İstediğimi Yapmak da Özgürüm Bu Konuda Konuşma Hakkın Olduğunu Sanmıyorum ,

Ya Konu Hakkında Yorum Yapın, Yada Bana Karşı cevap vermeyin size Karşı Herhangi bir cevap vermediğim sürece :ka19:

Huzurlu Forumlar ..

Tamam anladım demek ki sözünün eri değilmişin sende bi tuhaflık vardı zaten sanada huzurlu forumlar

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri