- Konular
- 48
- Online süresi
- 9m 38s
- Reaksiyon Skoru
- 8
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 6 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 94
- MmoLira
- 18
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Merhaba Arkadaslar. Biliyosunuz ki oyundakı tum bebeler peşimi bırakmıyorlar ve bu konuda artık dellendim ve size açıklamalarda bulunucam. Sımdı dusunun ve az mantıklı olun. İsteyen ıstedıgıne ınanır o konuda lafım yok kımseye, yalnız sunu belırtmek ıstıyorum. Bir kişi 1 lw car ile sızın adınızda hırsız,bugcu,sahte ssci yazsa ne olur ? Genelde size degıl yazana ınanırlar bu hep boyledır. En kucuk ssden yararlanan coluk cocuklarda var tabı. Su kendı kufurlerını koymayıp da benım ettıgım kufurlerı koyanlardan bahsedıyorum. Evet ettım ıtırazım yok amına koyım bırı gelır hırsız der, bırı gelır bugcusun der, bırı gelır sahte sscisin der. Ulan keske bugcu olsaydım en azından ıftıraya maruz kalmazdım. Keske hırsız olsaydım coluk cocuklara iyi olsaydı. Keske sahte ssci olsaydım tum gıcık olduklarıma ban attırsaydım. Ulan bıde bu bebelere ınanıp bugcumusun hırsızmısın sahte sscımısın dıye pm atanlar var. Bazılarıda dıyo kı ban buglu edıt sat 1tden alıyım adamlara satcam dıyor, bazıları o kadar para yapmıssındır bı kac para - edıt ver dıyor. bırısı pm atıyo abı su adamı banlat dıye. Oglum ısım gucum yok sıze bunları mı yapmaya ugrasıcam. Ama dedım ya keske yapsaydım da ıftıraya maruz kalmasaydım. Bu oyunda coluk cocuklar oldugu surece bu ısler hep boyle devam eder, edecekde. Onların tarafını savunanlar ve benım tarafımı savunanlar var bılıyorum. Kendımı haklı cıkarmaya calsıtıgım falanda yok zaten. evet kufur ettım sabır falan kalmadı son ıkı gundur ben bu cocuklarla ugrasmaktan sıkıldım. Artık baska char ıle devam edebılırım de etmeyebılırım de bu konuda da kararsızım bu yuzden. cunku bılıyorumkı yıne aynı seyler olacak. Lan bıde dılencıler cıktı pıyasaya. Adamın sssını atıyorum foruma envanterdekı paraları goren dılencıler pm atıyo abı ssnı gordum para ver nolur dıye. Amk bıze bedava mı geldı ? Bız oyuna setle + parayla mı basladık. Emegınızle gıdın kasın dıyorum yok abı ver nolur dıyorlar. Gercekten sıkıldım dayı artık bu kısılerden. Versen bi dert vermesen bı dert herturlu musallat oluyorlar sana. Evet benımle kımse basa cıkamaz dedım ve bazı coluk cocuklar bu lafımı, işte hırsısın sahte sscisin anlamına getırdıler. Sız sanmayın kı suan pes ettım. Benımle kıme başa cıkamaz yıne bu lafı soyluyorum sıze. Elebet ıntıkan gunu gelecek kımseye blöf yapmıyorum ve ıntıkamı da alıcam. O kadar emek verıyoruz coluk cocuklar yuzunden gelınen duruma bak. Sadece benım degıl bazı kısılerın de en az 1 kere basına gelmıstır bu olay. Yeter hanı artık ugrasmaya degmıyosunuz coluk cocukların sevıyesıne bıle ındım artık. Adamlar yan char acmıs kufur edıyo Trans boyle Trans şöyle dıye. Birde kufur edıyorlar ana bacı, sankı kufur edınce haklı oluyolarmıs gıbı. Evet bende kufur ettım, etmemem lazımdı sızın sevıyenıze dustum. Su oyunda dostlarım bılıyor en onemlısı Allah bılıor gencler rahat olun sız. Aha yıne sızın sevıyenıze dusucem; Benımle ugrasanların elbet gun gelıcek hayatını sikicem o konuda şüpmesı olmasın kımsenın. Neyse bu kadarı yeter dıye dusunuyorum bunları buraya yazmamın amacı oyunda bu kadar uzun yazmak ıstemıyordum burada herkes gorsun dıye buraya yazdım arkadaslar. Bundan onra adam gıbı oynayana eyvallah, adam gıbı oynamayana da yol verilir.
Kedi Uzanamadığı Ete Mundar Der Ya ; Ha İşte Bu Kedi Siz Oluyorsunuz..
Kedi Uzanamadığı Ete Mundar Der Ya ; Ha İşte Bu Kedi Siz Oluyorsunuz..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...