Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi33 Dikkatli Okuyun Dikkat Etsin Herkes

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dreamfancy master'ı bilmiyorsunuz galiba? Türkiyenin güvenilir hilenin tek adresi biziz, şuana kadar insanları dolandırsaydık sahtekarlık yapsaydık elbette ki bunun cezasını çekerdik. 2010 yılından bu yana sorunsuz bir şekilde hizmet sunmaya devam ediyoruz. Dreamfancy master facebook sayfasını açmadan önce yıl 2009'larda siz rain serverfileslerde daha test server açığı kapatmaya uğraşırken biz leonmetin2 serverfiles ile uğraşır metin2 dünyasına yenilikler katmaya uğraşırdık. Hatta tr.gg siteler ile kendimi avuturdum.

http://leonmetin2-takimi.es.tl/ Yıl 2009 :D
http://dream-shield.com/ Yıl 2015 :cool:

Ne kadar çok fark var değil mi? 1.3 Versiyonumuz 73 kişiye satıldı 100 TL'den 2013'de çıkarmıştık. Birazdan 1.5 versiyonu gelecek videosu yükleniyor şunu demek istiyorum. Diğerlerinin aksine havalı ve artislik tavırlarına girmeden olabildiğince takipçilerime ve müşterilerime destek veririm.

DMqo1l.png

tabiki ölesinizdir ama piyasa çok sahtekar doldu ondan kastediyorum ben onlar kendilerini biliyor zaten :D

maxmi banada sahte site atıp 30 dolar yatır sonradan birikiyor diyip .es mi ne uzantılı site atmıştı neymiş beğeni yapıyormuşsun sonra gece yarısı para istedi hemde diğer skype adresinden paypalına yollamamı istedi senle samimiyetimiz ney ki birşey yapmadan para istiyorsun :D açıkçası kimse güvenmesin bazen ka*arlanabiliyor

Son düzenleme:
hacı sonuc ne oldu :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri