- Konular
- 50
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Hayırlısı be gülüm adalet yerini bulur.
- Konular
- 58
- Online süresi
- 22h 31m
- Reaksiyon Skoru
- 63
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 5 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 128
- MmoLira
- 178
- DevLira
- 0
@karaca425
Yaptığınız bu davranışdan dolayı ilk önce sizi tebrik ediyorum, bu yaptığınız davranışı çoğu kişi üşenip yapmazdı. Gerçekten diğer dolandırılan arkadaşlara cesaret verici, Dolandırıcılarında gözünü korkutacak bi paylaşım olmuş. Hakeden cezasını bulur umarım. İyi forumlar.
aynısı casus crazy için geçerli
malesef ondan bi files alayım dedim merak ettim filesini filesi aldım bi açtımki maxmigame maxmidb sonra dedim güncelleme yap yapıcam dedi 1 haftadır ortalıkta yok 50 sinde 100 ünde değilim bende şimdi inat olsun diye savcılığamı gitsem ne yapsam bilemedim ki
casuscrazy bu yazıyı görürse gelsin benden özür dilesin files felanda istemiyorum zaten kullanma niyetim yoktu o filesi 
- Konular
- 300
- Online süresi
- 12h 7m
- Reaksiyon Skoru
- 314
- Altın Konu
- 1
- TM Yaşı
- 16 Yıl 17 Gün
- Başarım Puanı
- 216
- MmoLira
- 430
- DevLira
- 0
Dediğim gibi piyasada işini hakkıyla yapan adam kalmadı adam akıllı dürüst iş yapana rastlamak zor artık Aşağı yukarı 5 senedir bu piyasadayım her işi kendim yaptım 40 belkide 50den fazla files satışı yaptım birine bile bigün saygısızlık etmedim. Fileslerde zaten sorun yoktu önemli olan dostluk pekişti yardımcı oldum files kaynaklı olmasada Geçmiş olsun
- Konular
- 13
- Online süresi
- 59m 33s
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 6 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 100
- MmoLira
- 97
- DevLira
- 0
aynısı casus crazy için geçerlimalesef ondan bi files alayım dedim merak ettim filesini filesi aldım bi açtımki maxmigame maxmidb sonra dedim güncelleme yap yapıcam dedi 1 haftadır ortalıkta yok 50 sinde 100 ünde değilim bende şimdi inat olsun diye savcılığamı gitsem ne yapsam bilemedim ki
casuscrazy bu yazıyı görürse gelsin benden özür dilesin files felanda istemiyorum zaten kullanma niyetim yoktu o filesi
![]()
Bahsettiğiniz kişi bu mudur ? http://www.turkmmo.com/1831671-casuscrazy.html?tab=quotes&page=23
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...