InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
YusufŞimşek14 1
YusufŞimşek14
berzahx 2
berzahx
xranzei 1
xranzei
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi33 Dikkatli Okuyun Dikkat Etsin Herkes

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Hayırlısı be gülüm adalet yerini bulur.

@karaca425
Yaptığınız bu davranışdan dolayı ilk önce sizi tebrik ediyorum, bu yaptığınız davranışı çoğu kişi üşenip yapmazdı. Gerçekten diğer dolandırılan arkadaşlara cesaret verici, Dolandırıcılarında gözünü korkutacak bi paylaşım olmuş. Hakeden cezasını bulur umarım. İyi forumlar. :)

@karaca425
Yaptığınız bu davranışdan dolayı ilk önce sizi tebrik ediyorum, bu yaptığınız davranışı çoğu kişi üşenip yapmazdı. Gerçekten diğer dolandırılan arkadaşlara cesaret verici, Dolandırıcılarında gözünü korkutacak bi paylaşım olmuş. Hakeden cezasını bulur umarım. İyi forumlar. :)

aynısı casus crazy için geçerli :) malesef ondan bi files alayım dedim merak ettim filesini filesi aldım bi açtımki maxmigame maxmidb sonra dedim güncelleme yap yapıcam dedi 1 haftadır ortalıkta yok 50 sinde 100 ünde değilim bende şimdi inat olsun diye savcılığamı gitsem ne yapsam bilemedim ki :) casuscrazy bu yazıyı görürse gelsin benden özür dilesin files felanda istemiyorum zaten kullanma niyetim yoktu o filesi :)

Dediğim gibi piyasada işini hakkıyla yapan adam kalmadı adam akıllı dürüst iş yapana rastlamak zor artık Aşağı yukarı 5 senedir bu piyasadayım her işi kendim yaptım 40 belkide 50den fazla files satışı yaptım birine bile bigün saygısızlık etmedim. Fileslerde zaten sorun yoktu önemli olan dostluk pekişti yardımcı oldum files kaynaklı olmasada Geçmiş olsun

aynısı casus crazy için geçerli :) malesef ondan bi files alayım dedim merak ettim filesini filesi aldım bi açtımki maxmigame maxmidb sonra dedim güncelleme yap yapıcam dedi 1 haftadır ortalıkta yok 50 sinde 100 ünde değilim bende şimdi inat olsun diye savcılığamı gitsem ne yapsam bilemedim ki :) casuscrazy bu yazıyı görürse gelsin benden özür dilesin files felanda istemiyorum zaten kullanma niyetim yoktu o filesi :)

Bahsettiğiniz kişi bu mudur ? http://www.turkmmo.com/1831671-casuscrazy.html?tab=quotes&page=23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri