- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
CMK 244/1
SİSTEMİ ENGELLEME, BOZMA, VERİLERİ YOK ETME VEYA DEĞİŞTİRME
Madde 244 - (1) Bir bilişim sisteminin işleyişini engelleyen veya bozan kişi, bir yıldan beş yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(2) Bir bilişim sistemindeki verileri bozan, yok eden, değiştiren veya erişilmez kılan, sisteme veri yerleştiren, var olan verileri başka bir yere gönderen kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
(3) Bu fiillerin bir banka veya kredi kurumuna ya da bir kamu kurum veya kuruluşuna ait bilişim sistemi üzerinde işlenmesi halinde, verilecek ceza yarı oranında artırılır.
(4) Yukarıdaki fıkralarda tanımlanan fiillerin işlenmesi suretiyle kişinin kendisinin veya başkasının yararına haksız bir çıkar sağlamasının başka bir suç oluşturmaması hâlinde, iki yıldan altı yıla kadar hapis ve beşbin güne kadar adlî para cezasına hükmolunur.
@MaXmi; geçmiş olsun bilader bir üçkağıtcı daha piyasadan silinir bu hususta inş
@karaca425; Kardeşim sanada tavisyem makinayı aldıgın yer ile görüş İP log kayıtları saklansın çıktı halinde al
Böyle üçkağıtcılara prim vermezsin umarım birdahada
Tahminimce maxmi cezai bi işlem kesinlikle alacaktır para cezasına çevrilse bile 5 - 6 bin lira kadar ceza ödeyecektir.
sıberle yaptıgımız gorusmedede sonucun buyuk ıhtımal ceza ıle bıtecegını soyledıler dosyaları ınceledıler delil olarak skype gorusme kayıtları dekontlar + sunucu sanal dısk dosyalarını verdık hersey belli
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 221
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
sıberle yaptıgımız gorusmedede sonucun buyuk ıhtımal ceza ıle bıtecegını soyledıler dosyaları ınceledıler delil olarak skype gorusme kayıtları dekontlar + sunucu sanal dısk dosyalarını verdık hersey belli
arkadaş da açıklama yapmış demiş ben her şeyi teslim ettim benlik sıkıntı yok diyor.
Ama buradaki şikayete konu olan olay dolandırıcılık değil bilişim suçuna giriyor, sanırım bundan haberi yok .
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 14 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
arkadaş da açıklama yapmış demiş ben her şeyi teslim ettim benlik sıkıntı yok diyor.
Ama buradaki şikayete konu olan olay dolandırıcılık değil bilişim suçuna giriyor, sanırım bundan haberi yok .
ayrıca arkadas onu bana yolladıgına sunucumu cokerttı savcılıga verıcem dedıgımde hemen onu attı onun altındada kufur ettıgı bana var onun oncesınde teslım olmadı sunucumu cokerttı ondan sonra savcılıga verıcegımı ogrenınce attı zaten saatlere bakarsanız gorursunuz ve o arada benıde engellemıstı oda duruyor
sunucuyu cokerttıkten sonra teslımat yapıp yırtmaya calısıor 
- Konular
- 21,048
- Çözüm
- 48
- Online süresi
- 5mo 21d
- Reaksiyon Skoru
- 20,149
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 17 Yıl 9 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 854
- MmoLira
- 3,778,649
- DevLira
- -3
Şimdi burada öncelikle konuyu açan arkadaş sen üzerine düşeni yapmışsın, şikayetini gerçekleştirerek.
Burada Maxmi nickli arkadaşmı yaptı bu olayı yoksa belirli açıklarla başka birimi yaptı öncelikle onu araştırırlar. Heryerden ip adreslerini talep ederler. ( Bize bile neredeyse her hafta savcılıktan 2-3 talep geliyor )
Sonuç olarak proxy kullanması da bir sonuca ulaştırmaz yapan kişiyi mutlaka bulurlar.
O aşamadan sonra zaten yargılanma kısmına geçerler ki bu olay dolandırıcılık olarak değerlendirilmez, cezası daha büyük olur. Tazminat alma hakkında doğar.
Tekrar söylüyorum Maxmi isimli arkadaş yapmıştır ya da yapmamıştır demiyorum. Sen şikayet ederek zaten kimin yaptığının bulunmasını sağlarsın. Maxmi isimli arkadaş yapmadıysa zaten en fazla onun ifadesini alırlar, başka birşey olmaz.
Daha önceki tecrübelerime dayanarak net olarak söyleyebilirim ki bu işte suçlu mutlaka bulunur ve cezasını alır. Eskisi gibi değil bazı şeyler bu işlere çok hassas yaklaşıyorlar.
Senin yapman gereken yaptığın şikayetin peşini bırakmamak.
Burada Maxmi nickli arkadaşmı yaptı bu olayı yoksa belirli açıklarla başka birimi yaptı öncelikle onu araştırırlar. Heryerden ip adreslerini talep ederler. ( Bize bile neredeyse her hafta savcılıktan 2-3 talep geliyor )
Sonuç olarak proxy kullanması da bir sonuca ulaştırmaz yapan kişiyi mutlaka bulurlar.
O aşamadan sonra zaten yargılanma kısmına geçerler ki bu olay dolandırıcılık olarak değerlendirilmez, cezası daha büyük olur. Tazminat alma hakkında doğar.
Tekrar söylüyorum Maxmi isimli arkadaş yapmıştır ya da yapmamıştır demiyorum. Sen şikayet ederek zaten kimin yaptığının bulunmasını sağlarsın. Maxmi isimli arkadaş yapmadıysa zaten en fazla onun ifadesini alırlar, başka birşey olmaz.
Daha önceki tecrübelerime dayanarak net olarak söyleyebilirim ki bu işte suçlu mutlaka bulunur ve cezasını alır. Eskisi gibi değil bazı şeyler bu işlere çok hassas yaklaşıyorlar.
Senin yapman gereken yaptığın şikayetin peşini bırakmamak.
- Konular
- 20
- Online süresi
- 48m 7s
- Reaksiyon Skoru
- 19
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 11 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 13
- DevLira
- 0
karaca kardş Tebrik ediyorun öncelikle bu hareketin tüm foruma örnek olacak bir harekettir....
maxminin fileslerinde açık biraktiği tüm forum tarafından bilinir zaten
suçlu kim ise bulunur.. Artık sistem çok iyi işliyor.
Ellerine sağlk
maxminin fileslerinde açık biraktiği tüm forum tarafından bilinir zaten
suçlu kim ise bulunur.. Artık sistem çok iyi işliyor.
Ellerine sağlk
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...