Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Maxmi33 Dikkatli Okuyun Dikkat Etsin Herkes

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan karaca425
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 33
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

hacı sonuc ne oldu :D :D :D

ya bu olay baya eski yorumunu yeni gördüm o zamanla rhiç birşey bilmezken basımıza bi kaza geldi işte :D 6 ayın 14 ü mahkeme :D Son 1 Ay :D

ya bu olay baya eski yorumunu yeni gördüm o zamanla rhiç birşey bilmezken basımıza bi kaza geldi işte :D 6 ayın 14 ü mahkeme :D Son 1 Ay :D
bende geçen tesadüfen gördüm konuyu bi iki yorum okudum baya hararetli geçmiş :D merak ettim sonucu hakkından hayırlısı olsun :D

maxmi banada sahte site atıp 30 dolar yatır sonradan birikiyor diyip .es mi ne uzantılı site atmıştı neymiş beğeni yapıyormuşsun sonra gece yarısı para istedi hemde diğer skype adresinden paypalına yollamamı istedi senle samimiyetimiz ney ki birşey yapmadan para istiyorsun :D açıkçası kimse güvenmesin bazen ka*arlanabiliyor

Berke her atılan siteye girme bence :D cokieslerini calıp tamper data ile pcnde sosyal medya siteleri vb vb gibi sitelerde kayıtlı ıd sifreli olan sitelere senin üyeliklerinle rahatca girebilirler :D

Güncelliğini yitirmiş konulara mesaj yazmayın bu zaman kadar herkes kişi hakkında bilgi sahibi olmuştur kapatıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri