- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Evet Arkadaslar Yıne Bır Basımıza Is Geldı devsheen fılesı aldık 1 ay cevap alamadık sorunlardan kurtaramadık kendımızı sonra maxmi33 dediler yani mehmet seçkin bu arkadastan 100 liraya files aldık neyse server +400 oldu arkadas kufurlu konusmaya basladı sonundada +400 serverımı kendı kıraladıgım sahsı sanal sunucumu sıldı ve çökerttı.sunucu kıraladıgım fırma sunucunuzda komut yazamıyoruz sistem çökmüş format atmak gerekiyor dedi artık canıma tak etmişti bugun savcılıga muracat ettım ve verdım dılekcemı sıberden gorevlı abılerımız kardeslerımızde bılgılendırdı savcıda 244/1 yargılanmasına karar verdı. yanı 3 ay ıle 5 yıl hapıs cezası arası yargılanacak evet arkdaslar demek ıstedıgım su burada bır suru fıles satan kısıler var ısınızı duzgun yapın yaptıgınız ıs cıddı bır sorumluluk gerektıyor bunu sırf ıbret olsun dıye yapıyorum. herkes akıllansın dıye yaptım. cunku metın2 pıyasasının %99 u dolandırıcı dolmus. herkes aklını basına alması dılegıyle basına bu tarz olay gelen arkadaslar yazın bı dılekce verın hıc ugrastırıcı bır ıs degıl emın olun sızı cok karsılıyorlar oyle sıkıntıya gırecegınız bırsey yok bu konuyu acmamın amacıda herkes ısını duzgun yapsın bırbırınıze saygı ve sevgı cercevesı ıcersınde sorunsuz bır teslımat yapma dılegıyle yaklasın bu ısten para kazanıyorsanız ısınızı ona gore yapın. Evet arkdslar Basıma gelen 2 cı dolandırıcılık olayı . reklamlarım vs herseyım yandı onun ıcın konuyu acma ve benım gıbı kımsenın magdur olmaması ıcın bu konuyu actım. fıles satan arkdasların 244 maddelerini dikkatlice okuyup acsınlar sonra cok .
Son düzenleme:
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Bilmeyen arkadaşlar için ufak bir bilgilendirme notu eklemek istedim.
Savcılığa şuç duyurusunda bulunmak iki aşamalı bir işlemdir. Soruşturma ve kovuşturma.[FONT=Calibri, Tahoma, Verdana]
[/FONT]Savcının soruşturma işlemleri tamamlandığında. Savcı suçun işlendiği hususunda delillerle beraber yeterli şüphenin bulunduğu kanaatine varırsa ceza davası açacaktır ve işlem kovuşturma evresine girecektir. ve bu kısımda size haber edilir.
Anladığım kadarıyla sunduğunuz deliller;
Skype konuşmaları
Para Yatırıldığına dair banka dekontları
Ve Sunucunuzdan silme işleminin yapıldığı ip log kayıtları mevcut.
Bu durumda bu soruşturmadan takipsizlik kararı çıkması imkansız gibi bir şey.
iş davaya döndüğünde hapis cezası olmasa bile büyük ihtimalle zararınızın karşılanmasına yönelik maddi bir karar çıkacaktır.
Dava masrafları da karşı tarafa yüklenir.
Keşke herkes sizin gibi üşenmeyip de uğradığı haksızlıklar karşısında bu kadar duyarlı olsa.
Eğer yeni server açarsanız hile korumanız benden ücretsiz hocam.
Hayırlı geceler.
Şimdi burada öncelikle konuyu açan arkadaş sen üzerine düşeni yapmışsın, şikayetini gerçekleştirerek.
Burada Maxmi nickli arkadaşmı yaptı bu olayı yoksa belirli açıklarla başka birimi yaptı öncelikle onu araştırırlar. Heryerden ip adreslerini talep ederler. ( Bize bile neredeyse her hafta savcılıktan 2-3 talep geliyor )
Sonuç olarak proxy kullanması da bir sonuca ulaştırmaz yapan kişiyi mutlaka bulurlar.
O aşamadan sonra zaten yargılanma kısmına geçerler ki bu olay dolandırıcılık olarak değerlendirilmez, cezası daha büyük olur. Tazminat alma hakkında doğar.
Tekrar söylüyorum Maxmi isimli arkadaş yapmıştır ya da yapmamıştır demiyorum. Sen şikayet ederek zaten kimin yaptığının bulunmasını sağlarsın. Maxmi isimli arkadaş yapmadıysa zaten en fazla onun ifadesini alırlar, başka birşey olmaz.
Daha önceki tecrübelerime dayanarak net olarak söyleyebilirim ki bu işte suçlu mutlaka bulunur ve cezasını alır. Eskisi gibi değil bazı şeyler bu işlere çok hassas yaklaşıyorlar.
Senin yapman gereken yaptığın şikayetin peşini bırakmamak.
Öncedende söylediğimiz gibi turkmmo burada hiçbir üyenin firmanın garantörü değildir.Dolandırıcılık durumlarında savcılığa başvurmanızı her mesajımızda vurgulamaktayız.Konu yasal yollara geçtiğinden bu işlemlerle daha bilgili @admin; i bahsediyorum.
- Konular
- 69
- Reaksiyon Skoru
- 440
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 22 Gün
- Başarım Puanı
- 157
- MmoLira
- 14
- DevLira
- 0
- Konular
- 226
- Çözüm
- 1
- Online süresi
- 7d 5h
- Reaksiyon Skoru
- 534
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 4 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 231
- MmoLira
- 2,884
- DevLira
- 3
oncesını attırma bana kımse sen bole masumken savcılıga vermez burayıda rahatsız etme
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 221
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 4 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 67
- MmoLira
- 16
- DevLira
- 0
Savcılığa şuç duyurusunda bulunmak iki aşamalı bir işlemdir. Soruşturma ve kovuşturma.[FONT=Calibri, Tahoma, Verdana]
[/FONT]Savcının soruşturma işlemleri tamamlandığında. Savcı suçun işlendiği hususunda delillerle beraber yeterli şüphenin bulunduğu kanaatine varırsa ceza davası açacaktır ve işlem kovuşturma evresine girecektir. ve bu kısımda size haber edilir.
Skype konuşmaları
iş davaya döndüğünde hapis cezası olmasa bile büyük ihtimalle zararınızın karşılanmasına yönelik maddi bir karar çıkacaktır.
Keşke herkes sizin gibi üşenmeyip de uğradığı haksızlıklar karşısında bu kadar duyarlı olsa.
Hayırlı geceler.
Skype konuşmaları
Hayırlı geceler.
- Konular
- 9
- Online süresi
- 9d 8h
- Reaksiyon Skoru
- 102
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 3 Ay 12 Gün
- Başarım Puanı
- 112
- MmoLira
- 892
- DevLira
- 0
Savcılığa şuç duyurusunda bulunmak iki aşamalı bir işlemdir. Soruşturma ve kovuşturma.
Savcının soruşturma işlemleri tamamlandığında. Savcı suçun işlendiği hususunda delillerle beraber yeterli şüphenin bulunduğu kanaatine varırsa ceza davası açacaktır ve işlem kovuşturma evresine girecektir. ve bu kısımda size haber edilir.
Skype konuşmaları
Hayırlı geceler.
Usta güzel dedin konuyu açan arkadaşı tanımam etmem ama haklı, maxmi arkadaşımız biraz kurnaz biraz değişik bi arkadaşımız .ben ne olduğunu biliyorum çevremdekileride uyarıyorum bu ve bunun gibi bir kaç kişi daha var düzenbazlıkta kombo yaptılar arkadaşlar neyse söyleyecek fazla bişe yok zaten.arkadaşa verdiğin destekten ötürü teşekkür ediyim forumda varsa hala böyle insanlar ne mutlu herşeyin para pul olmadığını bilen arkadaşların olması güzel birşey.
Bedirhan kardeş umarım sende istediğini elde edersin.Sanada bu elemanın bugune kadar yaptıklarına rağmen kimsenin somut bir adım atmayıp senin sonuna kadar hakkını savunduğun için teşekkür ederim.Sen yapmasan o yapmasa aynen devam edicekler. Bu arkadaşlarımızın maalesef iliklerine işlemiş bi laf var katranı kaynatsan olurmu şeker hesabı neyse..
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...