ShadowFon 1
ShadowFon
mavzermete 1
mavzermete
romegames 1
romegames
InfernoShade 1
InfernoShade
Fethi Polat 1
Fethi Polat
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
shrpnl 1
shrpnl
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mars serveri gozden cıkarıldımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyprus0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bende bugüne kadar ısınlanma sorununda cok nadir hata olmuştu fakat bugün cok zor giriş yaptık oyuna zaten drop 20 dakika geç başladı . Sanırım admin 1 hafta içinde güncelleştirme yapıp sorunu halledicez demişti . Bunu söyleyeli 1 hafta yaklaştı bugün yarın bakım olup sorunlar cözülür umarım .

sen ıyımıssın kardes bız kac haftadır neler cekıyoruz benım krılan 3 cu klavye oldu bugun 1000 dropta gırmedı dıye edıtsız sw de oynuyoruz ama sorunlar yuznden edıt yerıne klavye alıyoruz ne anladık ben bu ısten:D

Oyuna girdim mi artık asla çıkmıyorum :D işim olsa bile oyun açık kalıyor çünkü bi takılırsa belki 30 dk girmekle uğraşıyoz.Depo işine gelince geçen gün 45 dk gelmedi depo geliyo sonra bi an sonra hoop tekrar gitti bi 45 sk daha bekle :D
Düzelene kadar kapansın bencede en iyisi

Zaten Kapanmazsada Ciddi üye sayısı azalma var Marsda. Bi uğurun Loncası Bi kaanın loncası bide benim loncam kaldı yani Geri birçok oyuncu bıraktı gibi bişey mars'da. Şu sorunlar düzelene kadar kapanması cidden iyi olur. Tam tekmil sorunlar düzelince açılsın 40 dakika depo 30 dakika ışınlanma beklemekdense 3 gün bakım beklemek daha iyidir. Teşekkürler.

Ya Serveri Dogru Duzgun yapın Yada kimsenin vaktini Boşa Harcamayın Kapatın gitsin Bi dah Ne pvp Server Acın Nede Oyuna El Atın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri