- Konular
- 127
- Reaksiyon Skoru
- 99
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 8 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 127
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bende bugüne kadar ısınlanma sorununda cok nadir hata olmuştu fakat bugün cok zor giriş yaptık oyuna zaten drop 20 dakika geç başladı . Sanırım admin 1 hafta içinde güncelleştirme yapıp sorunu halledicez demişti . Bunu söyleyeli 1 hafta yaklaştı bugün yarın bakım olup sorunlar cözülür umarım .
sen ıyımıssın kardes bız kac haftadır neler cekıyoruz benım krılan 3 cu klavye oldu bugun 1000 dropta gırmedı dıye edıtsız sw de oynuyoruz ama sorunlar yuznden edıt yerıne klavye alıyoruz ne anladık ben bu ısten

- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Oyuna girdim mi artık asla çıkmıyorumişim olsa bile oyun açık kalıyor çünkü bi takılırsa belki 30 dk girmekle uğraşıyoz.Depo işine gelince geçen gün 45 dk gelmedi depo geliyo sonra bi an sonra hoop tekrar gitti bi 45 sk daha bekle
![]()
Düzelene kadar kapansın bencede en iyisi
Zaten Kapanmazsada Ciddi üye sayısı azalma var Marsda. Bi uğurun Loncası Bi kaanın loncası bide benim loncam kaldı yani Geri birçok oyuncu bıraktı gibi bişey mars'da. Şu sorunlar düzelene kadar kapanması cidden iyi olur. Tam tekmil sorunlar düzelince açılsın 40 dakika depo 30 dakika ışınlanma beklemekdense 3 gün bakım beklemek daha iyidir. Teşekkürler.
- Konular
- 4
- Reaksiyon Skoru
- 1
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 11 Ay 21 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ya Serveri Dogru Duzgun yapın Yada kimsenin vaktini Boşa Harcamayın Kapatın gitsin Bi dah Ne pvp Server Acın Nede Oyuna El Atın...
- Konular
- 10
- Reaksiyon Skoru
- 25
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 10 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 52
- MmoLira
- -2
- DevLira
- 0
Ya Serveri Dogru Duzgun yapın Yada kimsenin vaktini Boşa Harcamayın Kapatın gitsin Bi dah Ne pvp Server Acın Nede Oyuna El Atın...
Doğru söze ne hacet :l03:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...