Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Uğur birkaç gündür yoğunluğum sebebiyle oyuna giremiyordum yeni öğrendim, kimin ne kadar insan olduğunu öğreniyoruz böyle kişiler sayesinde hiç birşeyi dert etme elbirliğiyle hallederiz kardeşim oyuna giremezsem hafta içi telefonla arayacağım seni, ne gerekiyorsa yapılır 2 parça item gitti ama kimin ne olduğu tam olarak ortaya çıktı...
IRZ
IRZ
Abi Bosver Takma Spawnda ıyı Biri Arkdaslar İradesine Sahip Olamadi İcinizden Birinie De Verse Sifreyi Guvense Emın Olun Iradenize Sahip Olmaz Sızde Yapardınız Spawn Hırsız Degıl Iradesıne Sahıp Olamadı Dusuncelerınız Yanlıs Abı Bunu Sende bılıyorsun Spawnın Bılerek Yapmadıgını Bosver Olan Oldu Gecmıze Kazi artık Takma Kafaya ARKADSALAR SPAWN HIRSIZ DEGIL [TanqoCasH]
herkese tskrler arkadaslar tangocash dedıgı gıbı spawnkan hatasını anlayıp ıtemlerımı gerı vermıstır olan loncaya ve guven bozukluklarına oldu neyse herkese yorumlarından dolayı tekrar tesekur ederım ıyı oyunlar
adaş bu gidişle 4.servera gideceksin galiba,güvenmek,sevmek,anlamak vs vs...
yüz yüze görmediğiniz,alt tarafı msn,telefon numarası gibi basit yollarla iletişimde bulunabileceğiniz insanlara güvenmekteki ısrarınız nedendir?güven öyle basit bir kavram değil ki sanal alem üzerinde oluşturulsun,en başından beri çok arkadaşım oldu,inandım,güvendim oyun tabiriyle ama tutupda bir tekine bile edit emanet etmedim,kızan olmamış mısır?muhakkak,klavye arkadasından üzülmeye devam etmelerinin benim için hiçbir mahsuru yoktur,edit olup olmaması değil önemli olan,içlerinde emek olması her şeye bedeldir itemlerinin,neyse geçmiş olsun... 5iktas,5iktasninja:ka19:
yüz yüze görmediğiniz,alt tarafı msn,telefon numarası gibi basit yollarla iletişimde bulunabileceğiniz insanlara güvenmekteki ısrarınız nedendir?güven öyle basit bir kavram değil ki sanal alem üzerinde oluşturulsun,en başından beri çok arkadaşım oldu,inandım,güvendim oyun tabiriyle ama tutupda bir tekine bile edit emanet etmedim,kızan olmamış mısır?muhakkak,klavye arkadasından üzülmeye devam etmelerinin benim için hiçbir mahsuru yoktur,edit olup olmaması değil önemli olan,içlerinde emek olması her şeye bedeldir itemlerinin,neyse geçmiş olsun... 5iktas,5iktasninja:ka19:
adaş bu gidişle 4.servera gideceksin galiba,güvenmek,sevmek,anlamak vs vs...
eyv adas haklısn bızdekı bu ıyı nıyet oldukca daha cok soyuluruz
neyse buda ders oldu 2
artık neyın ne oldugnu anladım guven olmuyor haklısn
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)