PrimeAC 1
PrimeAC
shrpnl 1
shrpnl
Agora Metin2 1
Agora Metin2
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Karan2offical 1
Karan2offical
Fethi Polat 1
Fethi Polat
ShadowFon 1
ShadowFon
bikral 1
bikral
Hikaye Ekle

3HaN3DaN LONCMIZ BOZULMUSTUR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cyprus0101
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

cyprus0101

Level 7
TM Üye
Konular
127
Reaksiyon Skoru
99
Altın Konu
0
TM Yaşı
15 Yıl 8 Ay 10 Gün
Başarım Puanı
127
MmoLira
-2
DevLira
0
Ticaret - 0%
0   0   0

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

slm arkadaslar 3HaN3DaN loncamız benım ıstegım dısı bır olay yuznden bozulmustur saolsun herkesın hırsız dıyerek laf attıgı spawnkan arkadasımızı aramızıa aldık cunkı hırsızlık yaptıgına ınanmıyorduk sahsen ben ona oyun ıcı her zaman yanında olmusumdur elımden geldıgnce abılık yaptım 2 gundur gıramıyordum pcm formataydı sapwn yanı umut arkadasımız telden ıd sıfre ıstedı bende verdım cunku bır yanlısnı gormemıstım ma ınsan oglu yıne ıyı nıyetıme yanılıp yıne kaybeden ben oldum umut arkadasımıza kasılması ıcn sıfremı verdım 56 ort zehrımle kasılacaktı ama o naptı benım ona yaptıgm bu ınsanlıga karsılık carıma gırıp soydugu yetmıyormus gıbı loncamıda bozmus anlamadıgm konu bu ınsanlar nasıl kendı kısılıklerını bu kadar hıce sayıp bır oyun ıcn bu kadar karaktersızlesebılıyorlar ıstedıgı zman o ıtemlerı verırdım zaten kendıne ıtemde gozum olmadıgını benden cok kendı bılıyor benım ıcn oyunda dosluk arkadaslık daha onemlı ama bu oyunda anladımkı arkadaslık dostluk dan ıtem daha onemlı tanıdgım ve gerekten kendıme dost olarak gordugm 2.3 arkadasım ahrıc onlar kendılerını bılıyorlar venuste abılık yaptıgm kardes saydıgm bır arkadasımız ful edıtlerımı calmıstı orda soyulup marsa basladım burdada yıne ıyı nıyetımeyenık dusp guvendım ve yıne soyuldum sımdı herkes dıyecekkı suc sende evet suclu benım deger verılmeyecek ısnanlara deger verıyorum ve kaybeden ben oluyorum neyse 56 ort zehır +5 taslı ve efsunları swde olmayn hortlagımın ynında savunmasını cok nadır oldugunu bıldıgm ıtemlerın soyuldu sorun degıl 2 haftaya yıne toparlarım ama o arkadasımız 2 hafta sonra benımgıbı bır abı bır dost bulabılecekmı orasını bılmem dıyecek kelıme bulamıyorum 3HaNeDaN loncamızıda yakında gerı kurcam ve 2.3 haftaya eskısınden de guclu olacagından emınım cunku artık adam gıbı adamlarla devam edecem ve guvenme huyumdanda vaz gececem herkse ıyı oyunlar umut arkadasımız baska carda oynar artık buyuk ıhtımal kendıne yakıstırıyorsa bu harakteını helal olsun dıyorum baskada dıyecek kelıme bulamıyorum herkese ıyı oyunlar

Ya Ya Ya . Biz Size O Kadar Dedik O Spawn Hırsız Diye NoLdu ? . Kardes Bizde Yalan Olmaz Bu Arada G.o . Herkezin Foyası Ortaya Cıktı .

Son düzenleme:
Uğurum Geçmiş Olsunnn Oyundan Ulasırsan Elimden Gelen Yardımı Yaparımm Saana...

geçmiş olsunn..

|xßyReßeLAnGeLx|;3531435' Alıntı:
Ya Ya Ya . Biz Size O Kadar Dedik O Spawn Hırsız Diye NoLdu ? . Kardes Bizde Yalan Olmaz Bu Arada G.o . Herkezin Foyası Ortaya Cıktı .

sız soylemıstınızde ben ınanmamıstım yanlıs tanımısız kardes napalım zafımızdan yararlandı ıste tskrler

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri