noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

Kıza Aşık Oldum

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan GuettaFatih
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Bir kere en başta bilmen gereken şey kızların daima sürü halinde dolaşan yaratıklar olduklarıdır.kızların en büyük korkusu arkadaşlarının yanında alay konusu olmaktır.O yüzden çıkma teklif edeceğin kızı mutlaka yanlız başına yakalamalısın.Ama bunlar tuvalete bile birlikte giderler :D. O yüzden bir şekilde kızı sürüden ayırman lazım.Bunu nasıl yapacağına gelince:

Önce kızın yanına git,her zamanki klasik muhabbetinizi yap.Ve kıza "Seninle biraz konuşmamız lazım" de.Bu cümlenin Türkçeye tam çevirisi "Benimle çıkarmısın?" dır.Bütün kızlar bunun ne anlama geldiğini bilir ve kız eğer konuşalım derse olay bitti.Çıkıyorsunuz.Ama kız "Ne konuşcaz?" diye bir soru sorarsa daha kızı tavlayamamışsınız demektir.Sakın o gün çıkma teklif etmeyin.Biraz daha uğraşmanız lazım.

Eğer onları yapamıyacaksan

İlk önce kızın arkadaşlarından kız hakkında bilgi topla. Sonra facesini ekleyin ve tanışın.örnek veriyorum ;Merhaba ben .... seni okulda gördüm.. Arkadaşlardan ismini rica ettim konuşmak için... Konuşabilirmiyiz? Cevap kesinlikle;-Tabi .. olacaktır :D.KIZIN FACESİ YOK NAPICAM?- Kızın arkadaşlarına kızdan hoşlandıgını söyle.Onlar zaten kıza ispiyonlıyacaklardır ve kız size daha yakın davranıcaktır.

Reddedildim napıcam;
-Yakın davranmaya devam! Kızlar böledir. Zamanla yumuşarlar.Faceden veya msnden Şiirler oku.Aşk mesajları at.Geceleri iyi geceler canım de..Okulda yanında ol, ona sürekli onu sevdiğini söyle.hatta çılgınlık yapıp yapıp 100-200kişi arasında seni seviyorum .... diye bağır! Çok hoşlancaktır..Ve kız bir süre sonra sana kendisi "seni seviyorum" diyecektir..

Sonunda bitti :D

Ekleme;bunlarda olmassa bana msnden ulaş :D ,Whycoders1995@hotmail.com

Son düzenleme:
Bak kardeş. Önce kızı tanıyıcan. Ortak arkadaşınız vardır. Adını ve bilgilerini öğren. Sevgilisi varmı yokmu onları öğren. Varsa yakışmaz delikanlıya başkasının sevgilisene sulanmak. Yoksa sıra sende demektir.

Bu işler başkasını göndermekle zor olur. Çık karşısına kendin ol seni seven her zaman sen olduğun için sevecek seni nasıl görürse öyle gider. İsmine hitaben bir bakarmısın de mesela. İçinden geldiği gibi. Tanışabilirmiyiz diye sor. Tanışın. Sonrasında ben senden çok hoşlanıyorum yada çok seviyorum de içinden geleni sal. Gerçekten seviyorsan ve hayırlısıysa olur zaten.

Kendin gibi ol. Önce tanış sonra ona kendisininin senin için değerli olduğunu hissetir. Unutma kadın Peygamber anasıdır ne olursa olsun saygılı olmak zorundasın. Sevgini göster kardeşim hadi bakayım :)

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri