HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
http://optimusdizayn.com.tr siteleri bu değilmi?
Evet siteleri verdiğiniz linktir.
Optimus Dizaynada bakıcam saol aydınlattıgın icin
Kardeş benim yorumlarımı yanlış anlamayın benim maksadım baska firmaya yönlendirmek değil ben fiber dizayn hakkında burda şikayet konusuda görmedim benim kücük bi sıkıntım oldu hepsi bu bi lafla hemen baska yerlere bakmak olmaz metin2seo da önermis sana bu firmayı o önerdi ise mutlaka değişiklik yapıp daha iyi hizmet veriyor olabilirler
Kardeş benim yorumlarımı yanlış anlamayın benim maksadım baska firmaya yönlendirmek değil ben fiber dizayn hakkında burda şikayet konusuda görmedim benim kücük bi sıkıntım oldu hepsi bu bi lafla hemen baska yerlere bakmak olmaz metin2seo da önermis sana bu firmayı o önerdi ise mutlaka değişiklik yapıp daha iyi hizmet veriyor olabilirler
Dediğim gibi firmam adına sorun yok herkes istediği yorumu reklamı yapsın burada kimin ne olduğu belli zaten Optimus dizayn gayet iyi bir firmadır biz diğer firmalar gibi kişi ve kuruluşları kesinlikle yerden yere vurmuyoruz. İşini hakkıyla yapana destek oluyoruz.
Beni Mazur gör arkadaşım kafam allak bullak herhalde sürekli yanlış anlıyorum ve yanlış anlaşılıyorumBiz gerekli savunmayı o zaman yaptık gayet iyi hatırlıyorum. Gökcan bey de yaptı bunuda biliyorum da yine sürekli olduğu gibi yanlış anlıyorsunuz her neyse iyi oyunlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)