HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Ben size iyilik anlamında söyledim ancak siz beni yanlış anlıyorsunuz bundan sonra size ne desem kötü düşünüyorsunuz. Optimus dizaynı çok iyi bilirim çok iyi insanlar ancak konusuna attığınız yorumlarıda unutmadık.
Yorumda da yazdıgım gibi hizmet karsılığını alamazsam tavrımı belirtirim sizde de oldu ama sizde bu tavrın cevabı bile olmadı mecburen kapatıp bosu bosuna gitti ama onlarda o tavırdan sonra hemen konuyla ilgilenip hallettiler sorunu demi?
Optimus Dizaynada bakıcam saol aydınlattıgın icin
Şu anda siteleri kapalı ancak ***** ***** bey çok iyi bir insan ve kişilktir.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Yorumda da yazdıgım gibi hizmet karsılığını alamazsam tavrımı belirtirim sizde de oldu ama sizde bu tavrın cevabı bile olmadı mecburen kapatıp bosu bosuna gitti ama onlarda o tavırdan sonra hemen konuyla ilgilenip hallettiler sorunu demi?
Simdi kardesim fileste gosterdiği coğu sey serverde yokmu anlamadım
Şu anda siteleri kapalı ancak ******* ******* bey çok iyi bir insan ve kişilktir.
http://optimusdizayn.com.tr siteleri bu değilmi?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Biz gerekli savunmayı o zaman yaptık gayet iyi hatırlıyorum. Gökcan bey de yaptı bunuda biliyorum da yine sürekli olduğu gibi yanlış anlıyorsunuz her neyse iyi oyunlar.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)