- Konular
- 21
- Reaksiyon Skoru
- 74
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 3 Ay 20 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
siz öğrenmeye qbasic den başlayın orda mantığı kavrıyorsun visual sonraki adım ondan sonrada c## 
Yanlız şunu söyleyim deniyecekseniz Ibot deneyin o daha kolay hacklenebilir çünkü Kbot ta ControlCenter denen ek bi program daha var başlangıçta çalışan.İkisiini birden kırmak çok daha zor olur. Vede konuda yazdıklarına yakın biri olarak hepsini okudum sanırın o nadir kişilerdenim

Yanlız şunu söyleyim deniyecekseniz Ibot deneyin o daha kolay hacklenebilir çünkü Kbot ta ControlCenter denen ek bi program daha var başlangıçta çalışan.İkisiini birden kırmak çok daha zor olur. Vede konuda yazdıklarına yakın biri olarak hepsini okudum sanırın o nadir kişilerdenim
Son düzenleme:
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 6
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 2 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
siz öğrenmeye qbasic den başlayın orda mantığı kavrıyorsun visual sonraki adım ondan sonrada c##
Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir

- Konular
- 57
- Reaksiyon Skoru
- 48
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 12 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 92
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir![]()
Neden olmasın .. Kimsenin bu organisazyonu ayarlayacağını sanmıyorum.. biri başkanlık etse gerisi gelirde

- Konular
- 71
- Reaksiyon Skoru
- 180
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 12 Ay 3 Gün
- Başarım Puanı
- 102
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir![]()
Ekibe dahil olmak isterdim doğrusu

baha paylaşan kişi olarak niye sen başkanlık etmiyorsun sadece bir öneri...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)