HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
Bu Konuya Girenlerin 9 U Anlamadı Yada Okumadı Diğer 1 İde Benim 

Bu Konuya Girenlerin 9 U Anlamadı Yada Okumadı Diğer 1 İde Benim![]()
Yarın Teamwiever Toplantısına katılabilirmiyim Özelden yazmıştım.Kardeşim Ben bu konularda çok entelim 
Bunun için çokta öğrenmek isterim hatta baştan sonuna kadar okudum fakat ya ben yanlış okudum yada bir karışıklık oldu sen nasıl yapıcağını anlatmamışsın ki

Bunun için çokta öğrenmek isterim hatta baştan sonuna kadar okudum fakat ya ben yanlış okudum yada bir karışıklık oldu sen nasıl yapıcağını anlatmamışsın ki

Kardeşim Ben bu konularda çok entelim
Bunun için çokta öğrenmek isterim hatta baştan sonuna kadar okudum fakat ya ben yanlış okudum yada bir karışıklık oldu sen nasıl yapıcağını anlatmamışsın ki![]()
Ben temel bilgileri aktardım bende bu işte Yeniyim .. 1 haftaya kadar Programlamın ve crack yapmanın herşeyini ögreniririm.
Çok daha düzgün bu sefer Alıntı Olmayacak sekilde kendim anlatacağım daha kısa ve öz.
Crack dedinizde söyliyim ibotun kaynak kodları ile kendimize bot yapalım pcguard 4.3 ile packlenmişBen temel bilgileri aktardım bende bu işte Yeniyim .. 1 haftaya kadar Programlamın ve crack yapmanın herşeyini ögreniririm.
Çok daha düzgün bu sefer Alıntı Olmayacak sekilde kendim anlatacağım daha kısa ve öz.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)