HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!
siz öğrenmeye qbasic den başlayın orda mantığı kavrıyorsun visual sonraki adım ondan sonrada c## 
Yanlız şunu söyleyim deniyecekseniz Ibot deneyin o daha kolay hacklenebilir çünkü Kbot ta ControlCenter denen ek bi program daha var başlangıçta çalışan.İkisiini birden kırmak çok daha zor olur. Vede konuda yazdıklarına yakın biri olarak hepsini okudum sanırın o nadir kişilerdenim

Yanlız şunu söyleyim deniyecekseniz Ibot deneyin o daha kolay hacklenebilir çünkü Kbot ta ControlCenter denen ek bi program daha var başlangıçta çalışan.İkisiini birden kırmak çok daha zor olur. Vede konuda yazdıklarına yakın biri olarak hepsini okudum sanırın o nadir kişilerdenim
Son düzenleme:
siz öğrenmeye qbasic den başlayın orda mantığı kavrıyorsun visual sonraki adım ondan sonrada c##
Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir

Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir![]()
Neden olmasın .. Kimsenin bu organisazyonu ayarlayacağını sanmıyorum.. biri başkanlık etse gerisi gelirde

Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir![]()
Ekibe dahil olmak isterdim doğrusu

baha paylaşan kişi olarak niye sen başkanlık etmiyorsun sadece bir öneri...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)