melankolıa18 1
melankolıa18
romegames 1
romegames
Krutzo 1
Krutzo
shrpnl 1
shrpnl
Best Studio 1
Best Studio
D 1
delimuratt
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Program Crack'lemek [IBOT]-[KBOT]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baha4345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

siz öğrenmeye qbasic den başlayın orda mantığı kavrıyorsun visual sonraki adım ondan sonrada c## :)

Yanlız şunu söyleyim deniyecekseniz Ibot deneyin o daha kolay hacklenebilir çünkü Kbot ta ControlCenter denen ek bi program daha var başlangıçta çalışan.İkisiini birden kırmak çok daha zor olur. Vede konuda yazdıklarına yakın biri olarak hepsini okudum sanırın o nadir kişilerdenim

Son düzenleme:
siz öğrenmeye qbasic den başlayın orda mantığı kavrıyorsun visual sonraki adım ondan sonrada c## :)

Yanlız şunu söyleyim deniyecekseniz Ibot deneyin o daha kolay hacklenebilir çünkü Kbot ta ControlCenter denen ek bi program daha var başlangıçta çalışan.İkisiini birden kırmak çok daha zor olur. Vede konuda yazdıklarına yakın biri olarak hepsini okudum sanırın o nadir kişilerdenim

Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir :)

Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir :)

Neden olmasın .. Kimsenin bu organisazyonu ayarlayacağını sanmıyorum.. biri başkanlık etse gerisi gelirde :(

Ekibe dahil olmak isterdim doğrusu :)
baha paylaşan kişi olarak niye sen başkanlık etmiyorsun sadece bir öneri...

Tersine mühendislik :D Ters degil arkadaslar :D Yanlış biliyosunuz :D

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri