Program Crack'lemek [IBOT]-[KBOT]

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan baha4345
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

siz öğrenmeye qbasic den başlayın orda mantığı kavrıyorsun visual sonraki adım ondan sonrada c##

Yanlız şunu söyleyim deniyecekseniz Ibot deneyin o daha kolay hacklenebilir çünkü Kbot ta ControlCenter denen ek bi program daha var başlangıçta çalışan.İkisiini birden kırmak çok daha zor olur. Vede konuda yazdıklarına yakın biri olarak hepsini okudum sanırın o nadir kişilerdenim

Son düzenleme:

Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir

Bence Turkmmo daki bu işlerden anlayan çok iyi bi kişi kendine burdan üyeler seçip iyi bi ekip yapabilir sonrasındada çok kolay şekilde crack ler gelir

Neden olmasın .. Kimsenin bu organisazyonu ayarlayacağını sanmıyorum.. biri başkanlık etse gerisi gelirde

Ekibe dahil olmak isterdim doğrusu
baha paylaşan kişi olarak niye sen başkanlık etmiyorsun sadece bir öneri...

Tersine mühendislik Ters degil arkadaslar Yanlış biliyosunuz

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)