Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Moderatörler ile iletişime geçip herhangi bir sunucu ile alakanız olmadığını kanıtlayabilirseniz yardımcı olacaklardır.100 satışı olmayana direk satılmıyor, anti hile ve sunucu sahipleri ile alakamız olmadığı halde hileden yararlanamıyoruz bu yüzden. 1 ay öncesine kadar pixel botlarla uğraşmış biriyim elimden geldiğince uzun zamandır da böyle bir hile arıyorum. xx sitesinde de oyun sonu atarken satışını yaptığım hesaplar var sadece haliyle 100 satış yok. Bazı şeyleri biraz esnetmeniz gerektiğini düşünüyorum imkan verin ki bizde ekmeğimizi çıkaralım kısacası.
Teşekkürler ilgilendiler fakat bu mesajı gösterene kadar ilgi sıfırdıModeratörler ile iletişime geçip herhangi bir sunucu ile alakanız olmadığını kanıtlayabilirseniz yardımcı olacaklardır.
Rica ederiz. Geribildiriminiz için teşekkürler bundan sonra ekip olarak bu konuya daha fazla dikkat edeceğiz.Teşekkürler ilgilendiler fakat bu mesajı gösterene kadar ilgi sıfırdı
uzun zamandır almayı planlıyordum bu aralar alacağım umarım şartlar da karşılanır her hangi bir sorun çıkmaz kullanmak için heyecanlıyım
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)