Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba uriel taraflı bir ban söz konusu değil bot olduğunuz anlaşırlırsa sadece oynadığınız sunucuda yasaklanırsınız ayrıca verdiğiniz parayı 3-4 gün içersinde kolaylıkla kazanabilirsiniz 7 ekim tarihinde açılan misali2 kaos serverinde yaptığım satışlar örnek ;bot olduğu anlaşıldığında bu botu kullansak bile ban yeme riskimiz tabiki var diye düşünüyorum bu oyunu para için oynamıyorum örnek veriyorum sadece botu aldım 10gün farmladım hiç durmadan ve bi şekilde anlaşıldı ve ban yedim uriel ban kaldırma yok diye biliyorum yanlış biliyo olabilirim 75$ 1$ x 18.5 şuan günümüzde 1400 tl civarı bi parayı çöpe atmış oluyorum sizcede bu para çok değilmi bi nevi kumar gibi bişey bence
dediğim gibi para satmak için oynamadım x sitesinde henüz 1 satışım bile yok elle farm atmakdan sıkıldık hesap bi kendi kendine biz yokken bişeler kassın diye alıyoduk daha önceden güzel satışlar yapmışsınız kısa sürede buna bakılırsa fiyatının katını çıkarabilir durumda gözüküyo umarım tekrar hesap edip 150$ gibi bi rakama çıkarılmazMerhaba uriel taraflı bir ban söz konusu değil bot olduğunuz anlaşırlırsa sadece oynadığınız sunucuda yasaklanırsınız ayrıca verdiğiniz parayı 3-4 gün içersinde kolaylıkla kazanabilirsiniz 7 ekim tarihinde açılan misali2 kaos serverinde yaptığım satışlar örnek ;
![]()
iyi satışlarŞu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)