Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba umarız her şey istediğiniz gibi gerçekleşiruzun zamandır almayı planlıyordum bu aralar alacağım umarım şartlar da karşılanır her hangi bir sorun çıkmaz kullanmak için heyecanlıyım

Botun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.75 Dolar mı? Ciddi misin?
Bot hala sorunsuz çalışmaya ve güncellenmeye devam etmektedir. Yeni gelen sunucuları sunucu listesinden kontrol edebilirsiniz; P-Server List
bot olduğu anlaşıldığında bu botu kullansak bile ban yeme riskimiz tabiki var diye düşünüyorum bu oyunu para için oynamıyorum örnek veriyorum sadece botu aldım 10gün farmladım hiç durmadan ve bi şekilde anlaşıldı ve ban yedim uriel ban kaldırma yok diye biliyorum yanlış biliyo olabilirim 75$ 1$ x 18.5 şuan günümüzde 1400 tl civarı bi parayı çöpe atmış oluyorum sizcede bu para çok değilmi bi nevi kumar gibi bişey benceBotun fiyatı uzun 1 aylık botlanarak elde edilen kazanca göre belirlenmiştir. Botlayan kullanıcılar rahatlıkla bota verdiği parayı çıkartıp fazlasıyla kâr elde edebiliyor. Zaten şuan Uriel ve Aeldra korumalı sunucularda hesabınızı banlatmayan Internal bir hile yok.
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)