- Konular
- 5
- Online süresi
- 17760s
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 4
- TM Yaşı
- 26 Gün
- MmoLira
- 221
- DevLira
- 0
Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!
istediğin kadar hüküm sür gerçekten bu egon ve kibrin sayesinde zerre anılmazsın emin ol buna mesela bir martysama değilsin ondan de yetenekli olsan da yol göstermek yerine egon konuştuğu için farketmez inan sana saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.Dayıcım ben 4 yıl önce Sqitut GPixel ismiyle zaten piyasaya hükmediyordum, senin geçtiğin yollardan ben geçeli yıllar yıllar oluyor. senin yaptığın programla benim programı kıyaslarsak benimki Allah'ın favori pixelbotu olur, sen zaten benim dengim değilsin ki ben piyasadan çekileli çok oluyor, insanlara yardım etmek için buradayım. bir ürünü satacak olan ilk faktör görseldir senin programın görseli rezalet, sen güven verecek bir tasarım yapmadan istediğin kadar kaliteli program yap satamazsın. programına gelecek olursak da YoloV8 kullanıyorsun öyle düşünüyorum ve eğer öylerse bana sadece evet YoloV8 kullanıyorum de başka hiçbir şey yazma seni ciddiye almayacağım.
- Konular
- 2
- Online süresi
- 4g 41413s
- Reaksiyon Skoru
- 43
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 39
- TM Yaşı
- 2 Yıl 4 Ay 6 Gün
- MmoLira
- 2,508
- DevLira
- 0
çocuk ne egosundan bahsediyorsun. "Selamlar botun arayüzü ile saatlerce uğraşacak kadar işsiz değiliz. Siz oturup Van Gogh luk yapabilirsiniz, biz balık farmı yaparken arayüz yerine dizi izlemeyi tercih ediyoruz." bana böyle ergenlik yaptığın için sana yerini bil diye cevap verdim ki gördüğüm kadarıyla sen hile geliştiricisi ile files geliştiricisini de bir tutuyorsun. Yıllar önce bıraktım ve hüküm sürmekten bahsediyorsun, okuduğunu da anlamıyorsun. ciddiye alınacak biri değilsin antepli. ufacık bir tavsiye vereyim ve bu iki olsun, önce görsel satarsın sonra programı. Van Gogh'luk yapmazsan oturuduğun yerde kalırsın.istediğin kadar hüküm sür gerçekten bu egon ve kibrin sayesinde zerre anılmazsın emin ol buna mesela bir martysama değilsin ondan de yetenekli olsan da yol göstermek yerine egon konuştuğu için farketmez inan sana saygılarımı ve sevgilerimi gönderiyorum.
- Konular
- 10
- Online süresi
- 36790s
- Reaksiyon Skoru
- 22
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 23
- TM Yaşı
- 2 Ay 19 Gün
- MmoLira
- 612
- DevLira
- 0
Dostum kendini rezil etmene gerek yok. Belki bilgilisindir, belki sadece ilgiye ihtiyaç duyuyorsundur. Ne yaşımı biliyorsun, ne de yaptığım işi. Hakaret konusuna gelirsek saygı çerçevesinde tartışma ve sonunda birbirimize başarılar dileme taraftarıyım ama iş o boyuta gelirse bir sonraki sohbetimizde kahveyi sen yaparsın.daha iyiymiş gibi v12 diyorsun, hakaret etsem ban yerim diye etmiyorum. yolo kullanmıyorsan zaten daha da betersin ne diyeyim. yeni nesil yapay zeka sayesinde iş bilir olmuş. 4 yıl önceki programımı bugün birebir piyasaya sürsem yine seninki benimki kadar performanslı olmayacak, stabil olmayacak. dikkat edin programınız milletin eline düşmesin anında kaynak kodu piyasaya düşer, yapay zekadan yardım isteyin kodlarınızı korusun.
- Konular
- 21
- Online süresi
- 4g 25445s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 110
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 1,100
- DevLira
- 0
gui en güzeli C# kankamYine ve her zaman olduğu gibi her şeyin yapay zekaya ait olduğu yeni bir bot. Dürüst olmak gerekirse arayüz berbat, 1/10 puan anca veririm, hile programlarında emoji kullanmayı da bırakın arayüzleri yapay zekaya yaptırmayın Qt Designer kullanmayı öğrenin. Genel olarak programa puanım 2/10, 1 puan emeklerin için, 1 puan da zavallı yapay zeka için. Bu eleştirim sadece senin için değil senin gibi yapan herkes için geçerli.
- Konular
- 21
- Online süresi
- 4g 25445s
- Reaksiyon Skoru
- 45
- Altın Konu
- 0
- Başarım Puanı
- 110
- TM Yaşı
- 13 Yıl 10 Ay 11 Gün
- MmoLira
- 1,100
- DevLira
- 0
bu arada katılıyorum izzet sana Sqitut ve Gpixel manyak birşeydi discordun duruyor ama sana ulaşamadım hiç hep merak etmiştim seni emeğine sağlık mükemmel işler başardın belki hayati işler yüzünden bıraktın ama merak etme en iyisi sendin <3Dayıcım ben 4 yıl önce Sqitut GPixel ismiyle zaten piyasaya hükmediyordum, senin geçtiğin yollardan ben geçeli yıllar yıllar oluyor. senin yaptığın programla benim programı kıyaslarsak benimki Allah'ın favori pixelbotu olur, sen zaten benim dengim değilsin ki ben piyasadan çekileli çok oluyor, insanlara yardım etmek için buradayım. bir ürünü satacak olan ilk faktör görseldir senin programın görseli rezalet, sen güven verecek bir tasarım yapmadan istediğin kadar kaliteli program yap satamazsın. programına gelecek olursak da YoloV8 kullanıyorsun öyle düşünüyorum ve eğer öylerse bana sadece evet YoloV8 kullanıyorum de başka hiçbir şey yazma seni ciddiye almayacağım.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)