Hikayeler

Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

[Tanıtım] EasyBot v10 | Metin2 Farm & Balık Botu | Tüm Korumalar Aktif (Uriel, Svside++)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Metin2 EP, Valorant VP dahil tüm oyun ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabilir, Item ve Karakterlerinizi hızlıca satabilirsiniz. HEMEN TIKLA!

bu arada katılıyorum izzet sana Sqitut ve Gpixel manyak birşeydi discordun duruyor ama sana ulaşamadım hiç hep merak etmiştim seni emeğine sağlık mükemmel işler başardın belki hayati işler yüzünden bıraktın ama merak etme en iyisi sendin <3
Yakında GDamage ile ufaktan bir selam vereceğim. Çok teşekkür ederim. bu arada adım Ahmet, bu forumda isimleri random kullanıyorum.

Yakında GDamage ile ufaktan bir selam vereceğim. Çok teşekkür ederim. bu arada adım Ahmet, bu forumda isimleri random kullanıyorum.
discord bırakırsanız daha çok mutlu olurum

Gui tasarım kısmına kesinlikle katılıyorum bir uygulamayı önce arayüz satar sonra işlevi arayüze emek harcayacak kadar işsiz değiliz lafı kendi emeğinizi hiçe saymaktır şahsen çıkardığım pixel botlarda en az 1 günümü arayüze ayırırdım ki 1 günde gerçekten şuan ki arayüzden çok daha kaliteli bir seviyeye geçebilirsiniz bence bunu dikkate alın insanların gözüne ilk çarpan şey arayüzünüz ve arayüz ne kadar kötüyse ne kadar karmaşıksa program o kadar acemi ve işlevsiz gözükür nacizane bir tavsiye başarılar

Gui tasarım kısmına kesinlikle katılıyorum bir uygulamayı önce arayüz satar sonra işlevi arayüze emek harcayacak kadar işsiz değiliz lafı kendi emeğinizi hiçe saymaktır şahsen çıkardığım pixel botlarda en az 1 günümü arayüze ayırırdım ki 1 günde gerçekten şuan ki arayüzden çok daha kaliteli bir seviyeye geçebilirsiniz bence bunu dikkate alın insanların gözüne ilk çarpan şey arayüzünüz ve arayüz ne kadar kötüyse ne kadar karmaşıksa program o kadar acemi ve işlevsiz gözükür nacizane bir tavsiye başarılar
Yorumunuz için teşekkürler. Hangi botun arayüzü için söylüyorsunuz bunu balık mı farm mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 2, Üye: 1, Misafir: 1)

Geri