farkmt2official 1
farkmt2official
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Satıyorum [Uriel & Aeldra++] Metin2 XLBot

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Foruma Kayıt Tarihi: 28 Mar 2022

Amacın konuyu karalamaksa bunu bu kadar amatörce yapmaman gerek. En azından bugün açtığın hesapla değil de 1 haftalık ve daha fazla yorum sayısı olan hesapla falan yapabilirsen daha inandırıcı olacaktır.
Karalamak derken ? Burada hesabım olmadığı için yeni hesap açtım. Sizi tanımıyorum ki sizi karalayayım. Discord adresinize geliyorum. Bilgi almak istiyorum ama karşılığında dalga geçiliyor. Üstelik seni neden karalayayım ? Elinde ki projeyi istediğine satarsın ya da satmazsın ama bu şekilde davranmanıza gerek yok. Kimseye bedava vermiyorsun sonuç olarak.

Karalamak derken ? Burada hesabım olmadığı için yeni hesap açtım. Sizi tanımıyorum ki sizi karalayayım. Discord adresinize geliyorum. Bilgi almak istiyorum ama karşılığında dalga geçiliyor. Üstelik seni neden karalayayım ? Elinde ki projeyi istediğine satarsın ya da satmazsın ama bu şekilde davranmanıza gerek yok. Kimseye bedava vermiyorsun sonuç olarak.
Discord üzerinden iletişime geçermisiniz yardımcı olucağım DragonWolf#3617

Konu üzerinde moderatörler ile iletişime geçerek davet kodu almanız gerektiği açıkça belirtiliyor. Bu davet kodunuda tabikide belli kontrolleri sağlayarak veriyoruz yoksa kontrol etmeden satış yaparsak sunucu sahipleri ve anti-hile yazılımcılarıda bu botu satın alır yaptığımız işin bir anlamı kalmaz.
100 satışı olmayana direk satılmıyor, anti hile ve sunucu sahipleri ile alakamız olmadığı halde hileden yararlanamıyoruz bu yüzden. 1 ay öncesine kadar pixel botlarla uğraşmış biriyim elimden geldiğince uzun zamandır da böyle bir hile arıyorum. xx sitesinde de oyun sonu atarken satışını yaptığım hesaplar var sadece haliyle 100 satış yok. Bazı şeyleri biraz esnetmeniz gerektiğini düşünüyorum imkan verin ki bizde ekmeğimizi çıkaralım kısacası.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri