farkmt2official 1
farkmt2official
Bvural41 1
Bvural41
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle

Satıyorum [Uriel & Aeldra++] Metin2 XLBot

5.00 yıldız(lar) 1 Değerlendirme Değerlendirenler

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

anlamadığım nokta şu ki grup moderatörlerinize ulaştığımızda bize sunduğu şart +100 x sitesinde satış yapmamız gerektiği ve sorumsuz davranışları bunları dile getirirken herhani bir hakaret küfür argo kelimeler içermeyecek şekilde bir anda engellendim sunucunuzdan hiç etik bulmuyorum kaldı ki xxxxx sitesinde ki 100 satış şartını hiç anlayamıyorum ozaman bu konuya gerekli şartları ve koşulları belirtin insanları yanlış yönlendirmeyin buradan bu konu üzerinden etkileşim kasmayın burası bir topluluk her konuda fikir alış verişi satışlar alımlar gerçekleşiyor ama siz garip bir şekilde şart ve gereksinimleri belritmiyorsunuz.

Öncelikle Uriel koruma bulunan veya Aeldra gibi global sunucularda ban yedirtmeyen "Internal" bir botun ne kadar özel bir yazılım ve emek gerektirdiğini anlatmayacağım lütfen kendiniz bu durumu araştırın. Bunun önemini öğrendiğinizde bu şartların boşuna konulmadığınıda anlayacaksınız yani ortada keyfi bir durum yok. Bunun dışında biz bu yazılımı istediğimiz kişilere satmakta özgürüz ve bu satışları discord üzerinden iletişime geçerek yapmakta da özgürüz forum kurallarında bu durumu kısıtlayan bir kural yok hatta açıkça discord üzerinden iletişime geçebilirsiniz yazıyor.

"- Forum dışında whatsapp, skype, discord gibi çeşitli iletişim araçları ile kişiler aralarında iletişime geçebilirler, açmış olduğunuz konuda forum dışı iletişim bilgilerinizi paylaşabilirsiniz."

Bir diğer kuralda da belirtildiği gibi lütfen konuya daha fazla karalayıcı yorum yazmayın.

"- Açılan bir konuya karalama, rencide edici yorum yazmak yasaktır, bu gibi durumlarda mesajı raporlayabilirsiniz."

Discord adresinize giriş yaptım. İnsanlar ile dalga geçmenizden başka bir durum göremedim. Amaç reklam yapmak mı ? Buna ihtiyacınız zaten yok. Bilgi almak için giriyoruz sadece dalga geçiyorsunuz. Neden şartlarını konuşmayacağınız bir projeyi ortaya atıp satış varmış gibi gösteriyorsunuz ?

Discord adresinize giriş yaptım. İnsanlar ile dalga geçmenizden başka bir durum göremedim. Amaç reklam yapmak mı ? Buna ihtiyacınız zaten yok. Bilgi almak için giriyoruz sadece dalga geçiyorsunuz. Neden şartlarını konuşmayacağınız bir projeyi ortaya atıp satış varmış gibi gösteriyorsunuz ?
DragonWolf#3617 discord üzerinden mesaj atarmısınız yardımcı olucağım

Siz projeyi satmak için değil insanlar ile dalga geçmek için konu açmışsınız resmen. Discorddan ulaşıyoruz anca goygoy yapıyorsunuz. Kimseye bedava bir proje vermiyorsunuz sonuçta bu proje için size gelen insanlar ödemesini yapıp ‘maddi kazanç’ sağlama derdinde. Projeyi korumakla ve istediğiniz insana satmakta özgürsünüz fakat hem iletişime geçin diye söylemde bulunup hemde insanlar ile neden dalga geçtiğiniz merak konusu.

Siz projeyi satmak için değil insanlar ile dalga geçmek için konu açmışsınız resmen. Discorddan ulaşıyoruz anca goygoy yapıyorsunuz. Kimseye bedava bir proje vermiyorsunuz sonuçta bu proje için size gelen insanlar ödemesini yapıp ‘maddi kazanç’ sağlama derdinde. Projeyi korumakla ve istediğiniz insana satmakta özgürsünüz fakat hem iletişime geçin diye söylemde bulunup hemde insanlar ile neden dalga geçtiğiniz merak konusu.

Foruma Kayıt Tarihi: 28 Mar 2022

Amacın konuyu karalamaksa bunu bu kadar amatörce yapmaman gerek. En azından bugün açtığın hesapla değil de 1 haftalık ve daha fazla yorum sayısı olan hesapla falan yapabilirsen daha inandırıcı olacaktır.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri