mavzermete 1
mavzermete
Fethi Polat 1
Fethi Polat
TuZaKK 1
TuZaKK
Hikaye Ekle

M2M Full Client [Metin2Meste] Unpack Alın Kullanın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nopehyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Elinde belge yok, birşey yok telif hakkından bahseder olmuş artık üst yetkililer bu adamı şu forumdan uzaklaştırsın artık kına geldi saçmalıklarını duymaktan eğer resmiliği olsaydı şuana dek istediğini yapabilirdi ama öyle birşey olmadığı için
Resim temsili örneğidir :::

hayaller%2Bger%C3%A7ekler.jpg

Metin2 Client lerde hal talep edip kanıtını gösterip konuyu kapttira bilir ve zamanında herkesin hakkı savunulsun diye görüşüp bu kuralın çıkmasını salatanda benim ama Tekrardan Kardeşin böyle benim oyunum lisansı bende bilmem ne ne lisansı ya zamanında sourcesi bile olmayan 28 veya 34k olan oyun orjinali için diyorum şimdi ordan burdan birine files yaptırıp piyasada acik client bulup item pet map ekleyince onun oluyor

Daha fazla seninle konuşmayacağım, Kadir sahtekarının da, diğer her tür illegal hareket edenin de sonucunu Mahkeme heyeti karşısında göreceğiz.
Ben burada konuşuyorsam eğer insanlar ile doğru yol doğru zemini göstermek içindir.
Kimsenin hesabı beni zerre ilgilendirmiyor, ben zaten resmiyeti mahkeme ile görüşeceğim bizzat..

Bakalım o zaman kimler hangi modlara giriyor yavaş yavaş zaman gösterecek.
Mahkeme demiş peki Kardeşim benim sen bu oyunu actin demi çünkü dandik bisiler görmüştüm ordan kaldı aklımda sen bu oyunda. Para kazanmışsındır illaki hani senin belgelerin hani senin dekontun hani burda haksız kazanç yapıp yok mahkemede görüşürüz demenle olmaz bu işler ki bunu herkes yapıyor hadi şimdi boş yapma daha fazla kendinide dahada küçük düşürme burda ki bu belgelerin olsa bile 10 kazanıp 1 gösterdiğin için yok benim belgem var diyede böbürlenme

Sayın Tüm forum Yetkilileri vede Metin2 oyun Oynayan Files Tasarımı Yapan vede bu işi bilen vede bilmeyen herkeze soruyorum

1- Bir Oyunun Telif Hakkı sizde Olması İçin bir Şirket Yada kurumsal firmaya Sahip Olup Oyun yada ne üzerineyse Noter Tastikli isim tescili vede hele böyle mmo oyunlarında lisans dosyası elektironik imza olması gerekli vede belgeler olmalıdır.
2- Oyun firmalarının Oyunlarını Lisanslaması için Baya bir Para Gerekir vede Türkiye cumhuriyeti Devletine Vergi vermelidir bunun İçin Resmi Oyun firmasının Tabelasından tutunda Türkiyedeki Konum Yer Tel Faxs numaralarına Kadar herşeyi Yer alan Bir İnternet sitesi Gerekmektedir..
3- Türkiye cumhuriyetinde metin2 Pvp Oyunları İçerisinde Bildiğim kadarı ile Tekbir Pvp vergi vermektedir onuda reklam Olmaması için vermiyorum
4- TÜRKİYE CUMHURİYETİN,de Metin2Master.com Metin2Master.net Metin2Master.org Metin2Mester.hu Metin2master.hu GAMEFORGE Açma İznivermeden Hiçkimse Bu Alan Adların adında Oyunu Açma Yetkisi Yoktur..
5- Dediğim gibi Türkiyede Sadece MagictoMaster.com MagictoMaster.net MagictoMaster.org Oyunları açılmış Olan Dosyaların Yasal Sahibi Yine Türkiyede Pvp Olarak Devlete Vergiveren Kişinin Açmış Olduğu Oyun şirketi Tarafınca Telif Hakkı Vardır... Adını Bilenler Olabilir veya olmaya bilir...

Bu 3gb lik dosyalarda Rahatlıkla İndiriniz Vede kullanınız şimdiyedek Görmediniz Özel Questler bulunmaktadır..
bu Oyunu ww.Mt2Master.net Olarak Açacaktım Ama Forumda,da bildiğiniz gibi sonzamanlarda oyunun kendisinin oldunu vede kendi oyunuymuşgibi insanlarıda kandırmaya çalışan biri var teatone Tayfun Çiçek Adındaki bu kişi Dosyaların vede Oyunun kendisine Ait Olduğunu Belirtiyor :) Fakat Oyun Ne Ona Nede Kendisi Telif Hakkına Sahiptir.

Bu oyunu Yepyeni Bir Güncelleme ile açacağım Bo Dosyalar Eski Vede Çokyerde Warezdi Ama Tayfun Çiçek Adındaki Kişinin bile Elinde Bulunmayan bu dosyaları Rahatlıkla kullana Bilirsiniz :)

Oyunnun Sitesi özel Bir Yapıya Sahip vede Gametools İse şimdiye Dek Görmedihiniz Metin2 Gameforge Firmasının 2009 da kullanmış olduğu Panelin benzeridir Tabiki Forumda Wikide 2010 Yıllarındaki Orjinal Forum vede içinde Logosuz Resimlere Sahiptir.

Kullanın Şimdiyedek herkez Wikipedia arıyordu İşte Size Orjinal Bir Wikipedia Sayfası kurmasını Bilen Kişiler Kendileri kurup Admin Onayı verince Kusursuz Çalışacaktır..

Form kurulumunda basittir. Site Sizi baya Uğraştırır Ama Hem sitenin Hem Formun Hem Wikinin Tüm myslg dosyaları mevcutur...!

Bende Bu Oyunun M2M NextWorld 2015 Yılındaki Filesini Açacağım Belki İlerdede açmayıp Dosyaları Burda Sata Bilirim Yada Paylaşım Yapa Bilirim..

Fakat M2M Oyunu Özel bir oyundur Şimdiye dek Hazır Türkçe Guestlerini kimse bulamıyordu :) vede bu questler oyununuza dahada özellikler kazandıracaktır yanlız bazı güncel olan moblar guestler eksiktir nedeni 2013 te wersiyonda yeni guest yeni haritalar eklenmiştir burda hepsi ekli degil vede yeni zırhlar vede yeni itemlerde moblar boslarda ekli degildir 2011 de olan güncel gameye sahip olan vede Zamanında vede sitesi Tarafından açılan Game vede Myslq dosyalarına Sahiptir ful halleridir kesinlikle warezdegil direk gameler vede dosyalar orjinaldir packler tam orjinal degildir sadece oda türkçeleştirilen test serverin dosyalarıdır.

Saygılarımla İyi Formlar

lol__police_girls_b_by_mikkynga-d76dofw.png

@zency2 Kusura Bakmayın Polis Olarak Türkmmo Forumu hariç bütün forumlarda warez olan bu dosyaların elleyemiyoruz ama siz google M2M unpack yapıp 5-10 sayfa geçtikten sonra ulaşa bilirsiniz Sonuçta Yıllardır Warezde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri