BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
mavzermete 1
mavzermete
Bvural41 1
Bvural41
Hikaye Ekle

M2M Full Client [Metin2Meste] Unpack Alın Kullanın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nopehyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk öncelikle, bizim projemiz 2012 yılında Türkiye'de yayın aldı.

MagicToMaster projesi ise, Nihat bey tarafından 2015'de bizim yapılarımız ile yükseltme işlemi gerçekleştirilerek başlatıldı.
MagicToMaster projesinin alt yapısı Metin2Master'dir.

Sahiplenecek birisi olmasına gerek yok, M-A ile birlikte Macaristandan bu oyunun patenti alınırken zaten gerekli olan tüm dosyalar açık kaynakları ile birlikte teslim edildi.

İlgili kanıt ise şikayet kategorisinde bulunmaktadır 1 saat 30 dakikalık bir video içerisinde, bu şahısın ise burada yaptığı hem görevini kötüye kullanmak hemde saygısızlıktır.

Oyunun client'i warez edilmiş olabilir, bizim bir anlık zaafımız nedeniyle güçlendirilmemiş bir crypto kırılmış olabilir. O fahri bir yetkili olarak Bu insanlar bu dosyaları savunuyor, bu dosyaların demek ki yayınlanmaması gerekiyor bilincini taşıması gerekiyordu. Çocuk gibi kalkıp ta burada client yayınlamak ne erkekliğe nede adamlığa yakışmaz.

Hiç problem değil, kullanılan Müşteri istemcisi, 84 rev'e ait, Biz projeyi yayına aldığımız da bu zeki arkadaş tekrar açabilirse açar ve yayınlar istemciyi. Sözüm şuanlık bu kadar.

Yanlış bilginizi düzeltmek istedim.
Keyifli forumlar.
üst birimlere bildirdim skypeden gerekli ayrıntıları atarsınız

İlk olarak ,nerede olacağımı sana mı soracağım ben ?
Sen kimin ayakçısı oluyorsun da soru sorabilme haddine sahipsin.

C.P.P uzantısının anlamını idrak edebilecek kadar düşünebiliyor musun burası tartışmaya açık bir nokta, M2M yayın aldığı gün o zamanın koşullarına uygun olarak yayın almıştır.
Daha sonra proje kapandıktan sonra, güncel proje yeniden 2017-06 da düzenlemeye açık hale getirildi.
Client dosyaları ve Game dosyası farklı bir kodlamanın yardımcı destek işletim sistemiyle reactive duruma gelebilmekte.
Siz ve sizin gibi, 13-15 yaşındaki çoluk çocuğun olduğu bir platform da insan gibi konuşmak bir tarafına gül dikeni batmış gibi batıyor size, bunu çok iyi anlayabiliyoruz.

Şu forumda, Koray beyin (@Pasha37 ) haricinde Delikanlı ve onur sahibi yerinde konuşmayı bilip, yerinde susmayı bilen bir kişi daha tanıyamadım.

Mübarekler anlamıyorum nereden çıktınız emsaliniz yok..

Ne írj tobbe, tul sok embert tettek be benne ;)
İlk öncelikle, bizim projemiz 2012 yılında Türkiye'de yayın aldı.

MagicToMaster projesi ise, Nihat bey tarafından 2015'de bizim yapılarımız ile yükseltme işlemi gerçekleştirilerek başlatıldı.
MagicToMaster projesinin alt yapısı Metin2Master'dir.

Sahiplenecek birisi olmasına gerek yok, M-A ile birlikte Macaristandan bu oyunun patenti alınırken zaten gerekli olan tüm dosyalar açık kaynakları ile birlikte teslim edildi.

İlgili kanıt ise şikayet kategorisinde bulunmaktadır 1 saat 30 dakikalık bir video içerisinde, bu şahısın ise burada yaptığı hem görevini kötüye kullanmak hemde saygısızlıktır.

Oyunun client'i warez edilmiş olabilir, bizim bir anlık zaafımız nedeniyle güçlendirilmemiş bir crypto kırılmış olabilir. O fahri bir yetkili olarak Bu insanlar bu dosyaları savunuyor, bu dosyaların demek ki yayınlanmaması gerekiyor bilincini taşıması gerekiyordu. Çocuk gibi kalkıp ta burada client yayınlamak ne erkekliğe nede adamlığa yakışmaz.

Hiç problem değil, kullanılan Müşteri istemcisi, 84 rev'e ait, Biz projeyi yayına aldığımız da bu zeki arkadaş tekrar açabilirse açar ve yayınlar istemciyi. Sözüm şuanlık bu kadar.

Yanlış bilginizi düzeltmek istedim.
Keyifli forumlar.
Tekrardan kardeşim diye başlıyorum cumleye sen adamliktan bahsediyorsun ki sen bunun fazlasıyla eksikliğini yaşarken yok macaristana gittik yok onu yaptik yok telif hakkı bilmem ne lafların senin gibi boş malesef abi copy pasteci olan bir insanin kendi bisi yapmış gibi boburlenmesi ayri bir komedi ve ironi yukardaki yazıların ayrı bi komedi hala konuşup başkalarına da küçük düşüyorsun yaptığın muhabbetler adamın ne hayal gücü varmış diye gülüp geçiyorlar neyse sanirim rezil olmaya alişiksin

Tekrardan kardeşim diye başlıyorum cumleye sen adamliktan bahsediyorsun ki sen bunun fazlasıyla eksikliğini yaşarken yok macaristana gittik yok onu yaptik yok telif hakkı bilmem ne lafların senin gibi boş malesef abi copy pasteci olan bir insanin kendi bisi yapmış gibi boburlenmesi ayri bir komedi ve ironi yukardaki yazıların ayrı bi komedi hala konuşup başkalarına da küçük düşüyorsun yaptığın muhabbetler adamın ne hayal gücü varmış diye gülüp geçiyorlar neyse sanirim rezil olmaya alişiksin
Elinde belge yok, birşey yok telif hakkından bahseder olmuş artık üst yetkililer bu adamı şu forumdan uzaklaştırsın artık kına geldi saçmalıklarını duymaktan eğer resmiliği olsaydı şuana dek istediğini yapabilirdi ama öyle birşey olmadığı için
Resim temsili örneğidir :::

hayaller%2Bger%C3%A7ekler.jpg

kardeşim herşey yalandır Bu dosyalar Bizzat TR Guestlere Sahip Olan M2master.org Türkiyede açılmadan ki türkçeleştirilmiş dosyalardır vede doğrudur sana paylaştığın için teşekkür ederim büyüksün bu linkide nerden Paylaşmış olduğunu biliyorum benide orda görmüşündür :)

Büyüksün Kardeşim

Çoluk çocuk bile Metin2 Oyununun Kime ait Olduğunu Bilir Ymir firması Dünya Üzerinde Webzen Vede Game Forge Şirketleri Adına Telif Hakkı Sunmayı Vermiştir

Bu Oyun Metin2alt Yapısını Kullanan Maceristan Firması Adı Laniatus Olan Bir Firma Tarafından Metin2Alt Yapısına yepyeni sıfırdan objeler haritalar vede item gibi şeyleri sıfırdan çizim oyuna giydirme yapmıştır vede : :) Gameforge Laniatus firmasına Telif Hakkını Kullanıp Kapattırmış Oyun Alan Adlarınıda Kendisi Almıştır Bu Dosyaların Full Halini Vede Eksik Olan Ne istiyorsanız Sizlere Verebilirim..... bu 3 gb lik dosyada Sitesi Formu Wiki Sayfası herşeyi vardır ama packleri oyun yamasına giremesenizde yepyeni bir filese uyarlana bilir kimsede

Telif Hakkına Sahip degildir... Sakın İnanmayın Kimse Bu dosyalar İçin Telif Uygulayamaz

sakın kanmayınız butür sizlere ben dosya sahibiyim diyen insanlara yakında tüm herşeyi warez olacaktır :)
şikayet edecek olan varsa Adli Makamlarca Dava Açabilirler

SAYGILARIMLA İYİ FORMLAR

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri