Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
pc den tarama yapın ozaman bir şekilde verdiğim süre içerisinde konuya virüstotal ekleyin.
Herkes kabullenerek indirir hususi e geçiyor 3 gb dan sonrası ister virus olsun ister olmasın ben yinede indirieceğim şu forumda konular açılıyor, hepsinde indirme link var evet hiçbirinin virus total sonucuna bakmadım buzamana kadar gerek yok çünkü virus programı kullanmayan insan yoktur herhalde ? paylaşım için teşekkürler arşivimde saklayacağım bunları

Patenti kimden alıyorsun bunu. Neye gore konuşa biliyorsun beni ilgilendormiyo patent dediğin şeyde hiçbirşey ifade etmiyo bu bi metin2 yok biz hakkını aldık vs vs bunlar birşey ifade etmiyor a metin2 si b metin2 neyse sende osun farkın yok bu client zaten warez meyi muhabbetini yapıyorsun hala bide bana akıllılık tasliyo 30 tl sunucu alan kendini bişi zannediyor neyse bisi demicem daha fazla siz birşey yapmış gibi de muhabbetini yapmayın pff m2m miş Çoop
Sen halen daha buralardamısın ? artık senin şu yorumlarını görmekten bıktı herkes
Client src cpp uzantılı değilmiş
nasamı kodlamış allah aşkına kafamı buluyorsun daha neyin ne olduğunu bilmiyorsun 1 milyon dolarlık projeymiş miş
1 milyon dolarlık projesi olan insanın şu turkmmoda ne işi var anlayamadım git kendini kandır ilk önceİlk olarak ,nerede olacağımı sana mı soracağım ben ?
Sen kimin ayakçısı oluyorsun da soru sorabilme haddine sahipsin.
C.P.P uzantısının anlamını idrak edebilecek kadar düşünebiliyor musun burası tartışmaya açık bir nokta, M2M yayın aldığı gün o zamanın koşullarına uygun olarak yayın almıştır.
Daha sonra proje kapandıktan sonra, güncel proje yeniden 2017-06 da düzenlemeye açık hale getirildi.
Client dosyaları ve Game dosyası farklı bir kodlamanın yardımcı destek işletim sistemiyle reactive duruma gelebilmekte.
Siz ve sizin gibi, 13-15 yaşındaki çoluk çocuğun olduğu bir platform da insan gibi konuşmak bir tarafına gül dikeni batmış gibi batıyor size, bunu çok iyi anlayabiliyoruz.
Şu forumda, Koray beyin (@Pasha37 ) haricinde Delikanlı ve onur sahibi yerinde konuşmayı bilip, yerinde susmayı bilen bir kişi daha tanıyamadım.
Mübarekler anlamıyorum nereden çıktınız emsaliniz yok..
Ne írj tobbe, tul sok embert tettek be benne![]()
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
bundan mı bahsediyoruz?
Ozaman hadi bakalım burda bos yapma kardeşim git önce kendine bi pack kitlemesi al dicemde senin olmayan şeylerin hala sahipleniyorsun sen hiçbirşey değilsin dediğim gibi sadece copy.paste yapicak bilgin var Ki onuda sen değil birilerine yatırmışsındır bu arada yaş muhabbeti yapmışsın bu.forumda 14-15 yasında arkadaşlar çok var bu işler yaş ile ilgili değil insanın benliği ile ilgili ki bunun için en iyi örnek sensin yaş 30 bile olsa benlik yoksunuysan bi işe yaramaz çoğu kelimemin yerine seni rencide edicek birçok kelime edebilirim ama tekrardan diyorum Kardeşim küçük benliğine ve cehaletine veriyorum hadi bos yapma daha sen Kainatin en iyi copy-paste oyunumna uğraşmaya devam
sizin projeniz aslında o oyunun gölgesi altında kullandığınız tüm modeller o oyundan sıfırdan çizilen editable poly modeller sahiplencek birisi varsa onlarda yukarda attığım resimdeki adamlar olmalıdırHayır onur bey, bu farklı bir M2M Projesidir.
Yine burası da magictomaster.org alan adı ile açılmıştır, bu alan adı da bizdedir zaten...
Ancak bu oyunun projesi daha farklıdır, güncel oyunumuz Mt2Mester'dir.
İlginiz için teşekkürler.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)