Bvural41 1
Bvural41
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
xranzei 1
xranzei
quickxd 1
quickxd
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

M2M Full Client [Metin2Meste] Unpack Alın Kullanın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nopehyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paylaştığın konuya biraz dikkat et, Allah muhafaza sonradan canını yakmasın.
Neyse ki yayınlanan client, R8493 temsili warez adı altında kafana göre dosya paylaşıp akıllı zannetme kendini.
Yaptığın saygısızlık haddini bil.
Forumda şikayet kategorisi var olan veya taahütü bulunan bilgilerin gizliliği ve saklılığı esas alınarak önlem alınması adına kullanılan bir kategoridir. Senin gibi şahsiyetler orada bir şey korunmaya çalışırken kendini akıllı zannedip böyle saçma sapan paylaşımlarda bulunursa elbette forum kitlesine rağbet düşer.

Sana ataların öğretmedi mi, "At avrat silah" namustur. Sen birinin namusunu peşkeş çekersen bir gün birileride senin namusunu öyle bir peşkeş çeker ki neydim ne oldum der kalırsın.
Nitekim adının ve kişiliğinin şikayetçiyim kategorisinde ismi yer aldığı gibi..

Vesselam, iyi akşamlar.

Görse ne görmese ney anlayamadım ? Türkiye patenti elimizde olan bir oyun kadir kimin ayakçısı oluyor bırakın yahu allah aşkına.
Patenti kimden alıyorsun bunu. Neye gore konuşa biliyorsun beni ilgilendormiyo patent dediğin şeyde hiçbirşey ifade etmiyo bu bi metin2 yok biz hakkını aldık vs vs bunlar birşey ifade etmiyor a metin2 si b metin2 neyse sende osun farkın yok bu client zaten warez meyi muhabbetini yapıyorsun hala bide bana akıllılık tasliyo 30 tl sunucu alan kendini bişi zannediyor neyse bisi demicem daha fazla siz birşey yapmış gibi de muhabbetini yapmayın pff m2m miş Çoop

Bana bak liseli, senin aklın henüz yetmez patente tescile, Sen işin neyse onunla uğraş. Metin2 Farklı bir yapıya sahip M2M farklı bir yapıya sahip bu game engine'den tut Kodlamaya kadar değişir.
Elinizde bizim bir anlık zaafımız dan dolayı, clienti açtınız diye küçücük beyniniz ile warez kelimesini ağzına alıyorsunuz.
30 TRY sunucu alan sen gibi liselilerdir, karıştırmayasın sakın ha bu ayrımı..
A1pBA7.png
G9lLY7.png

Duydun mu beni liseli, çocuksu cevaplar verip canımı sıkma benim. Anlaşılan şikayet konusunda ki videoyu izlememiş zırzır konuşup duruyorsun, onu bir izle ondan sonra karşıma gel delikanlı gibi konuş.

1 Aya kalmaz, 30 liralık sunucuyu ben sana göstereceğim.
Sen benim client dosyalarımı yayınlamaya devam et, ben bir ayrı başka bir şey yayınlayacağım sonra sana bizzat.

Şimdi git sana verdiğim video ödevine çalış, hadi bakayım.

Sana Kardeşim dicem belliki yaşın küçük aklim fazla basmiyo bu işlere.metin2 farklı bi yapı m2m farklı bir yapı diye konuşan karsimde bir ot var hicbir yeteneği olmayıp sadece onun bunun oyunun kopyasını aça bilecek bir ot saltanat tipi açan adamlardan tek farkın adamlar farkında sen ise m2m farklı bir yapı diye boş laflar ediyorsun yok game engine yok bilmem ne sonuçta hepsi çalıntı olan bir sourcenin ürünü clientinde forumda hak idda ede bilirsin ki dediğim gibi client senin değil bundan 4 sen3 öncede warezdi sen şimdi 2 server actin diye benim benim diye boburleniyorsun

@xAsasinato @RoyaLDesigN arkadaş kavgaya devam ederse gerekli işlemi uygularsiniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri