Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!
Arkadaşa Teşekkür ediyorum Helal Kardeşim Paylaşımın için vede eğer bu oyunu gerçekten ful şekilde açan olursa
elimdeki Metin2Master Videolarını Damgasız Resimleri kendisine Vere Bilirim Tabiki Damgasız Olarak Degil Kendi Oyununa Damgalı Olarak Belki Onlarıda Benden Alan Tayfun Çiçek Forumdaki Adı teatone Olan Kişi Kızıp Paylaşır
HA BU ARADA TAYFUN ÇİÇEK (teatone) İNDİR BAKA ELİNDE OLMAYAN BU DOSYALRI
5 YILSONRA YİNE DERSİN BU OYUNUN SAHİBİ VEDE DOSYALAR BENİM DERSİN M2MNextWorld DOSYALARI YOK AMA 
Not : Sayın Yönetici vede Turkmmo Forum Kullanıcılar sadece bilmeniz amaçlı olarak İmzamda bulunan resimde zaten bazı şeyşer anlatıyordur bu oyunun daha önce kurulmuş olan 2 sitesi kendi adıma kayıtlı vede gerek face vede gerek tiwiter sayfaları adıma kayıtlıdır.
Mt2Master M2Mfight Metin2Master LaniatusProduction Gibi Siteler Face Adresleri Twitter Uzantılı Olarak Şahsıma Aitir.
Türkiyede Bu Dosyaların kendine Ait vede Lisans Sahibi Yok LaniatusProduction Ceosu yada hise sahibiyim diyen hatta
size dava açarım diye bilen insanlara inanmayınız
Bunca dosyalar Elimde Olmasına Rahmen bunca Alanadları elimde olmasına Rahmen kurumsal firma Sahibi Olmama Rahmen Benbile Diyemiyorum Oyun Bana Ait ve Lisanslıdır bana diye ben Laniatus Production Ortahıyım diye bilirdim Çünkü site Alanadı Bana Ait Hata Görselbir Firma Gibi Gösterirdim Benim işim yalanla olmaz sayın arkadaşlar bu kadar şeylere sahip olmama rahmen başkaları bu dosyaların vede oyunun kendisine ait olduğunu hatta bu kapanan firmaların orta olduğunu söylüyor.. kendini burada gülüç vede başka durumlara düşürüyor..
Unutmayın Sahtekarlık Amaçlı Olarak Laniatus Production sitesine bir panel kurar mileti kandırmasını bilirdim aynı burdaki o kişi gibi o kendini bilir hadi herkeze saygılar sevgiler iyi forumlar
elimdeki Metin2Master Videolarını Damgasız Resimleri kendisine Vere Bilirim Tabiki Damgasız Olarak Degil Kendi Oyununa Damgalı Olarak Belki Onlarıda Benden Alan Tayfun Çiçek Forumdaki Adı teatone Olan Kişi Kızıp Paylaşır

HA BU ARADA TAYFUN ÇİÇEK (teatone) İNDİR BAKA ELİNDE OLMAYAN BU DOSYALRI
5 YILSONRA YİNE DERSİN BU OYUNUN SAHİBİ VEDE DOSYALAR BENİM DERSİN M2MNextWorld DOSYALARI YOK AMA 
Not : Sayın Yönetici vede Turkmmo Forum Kullanıcılar sadece bilmeniz amaçlı olarak İmzamda bulunan resimde zaten bazı şeyşer anlatıyordur bu oyunun daha önce kurulmuş olan 2 sitesi kendi adıma kayıtlı vede gerek face vede gerek tiwiter sayfaları adıma kayıtlıdır.
Mt2Master M2Mfight Metin2Master LaniatusProduction Gibi Siteler Face Adresleri Twitter Uzantılı Olarak Şahsıma Aitir.
Türkiyede Bu Dosyaların kendine Ait vede Lisans Sahibi Yok LaniatusProduction Ceosu yada hise sahibiyim diyen hatta
size dava açarım diye bilen insanlara inanmayınız

Bunca dosyalar Elimde Olmasına Rahmen bunca Alanadları elimde olmasına Rahmen kurumsal firma Sahibi Olmama Rahmen Benbile Diyemiyorum Oyun Bana Ait ve Lisanslıdır bana diye ben Laniatus Production Ortahıyım diye bilirdim Çünkü site Alanadı Bana Ait Hata Görselbir Firma Gibi Gösterirdim Benim işim yalanla olmaz sayın arkadaşlar bu kadar şeylere sahip olmama rahmen başkaları bu dosyaların vede oyunun kendisine ait olduğunu hatta bu kapanan firmaların orta olduğunu söylüyor.. kendini burada gülüç vede başka durumlara düşürüyor..
Unutmayın Sahtekarlık Amaçlı Olarak Laniatus Production sitesine bir panel kurar mileti kandırmasını bilirdim aynı burdaki o kişi gibi o kendini bilir hadi herkeze saygılar sevgiler iyi forumlar
Kadir abii sen çok yaşa canım fedaaa olsun sanaaa <3
Herdaim kardeşim İnsanlar Bilgi Sahibi Olsun Çıldırtırmışlardı beni
zaten@kadirayas Teşekkür Etmene Gerek Yok Zaten Yıllardır Warez olan bişiyi Google Arattırıp dediğim gibi 6-7 sayfada bulup buraya bulamayanlar için ekledim içinde ne var ne yok hiçbir fikrim yok umrumdada değil zaten umursadığım birşey değil İyi forumlar
Kralsın abi ne diyim, ama geçmişte müstakbel ortağın olacak şahsın kuyruk acısı baya büyük heraldeHerdaim kardeşim İnsanlar Bilgi Sahibi Olsun Çıldırtırmışlardı benizaten

@teatone Konu Açıldığından Beri Ağlaşan Birinin ''Gereksiz Yoruma anlam veremiyorum'' demesi önceki yorumların gibi komik ve ironik sana özeldenden de yazdım madem senin bu dosyalar ''Ki Değil'' 1 Tane Npc ni exportlarken videosunu çek bakın ben bunun sahibiyim buyrun buda dosyaların hepsinin elimde ben bunları kendim exportladım vs vs diye konuş eyw bu client zaten hak sahibi olduğuna inansam konuyu kapatırdım ki sen hala yok laf ebeliği yapan bir fahriymişim yok bilmemne dostum ben izin aldım birkaç zamanlık ve tekrardan geri dönücem Yönetici veya S.M olarak Ama Niye Bu Yetkideyim Biliyormuusn Senin gibi Bomboş bir varlık olmak yerine çoğu insanın bulamayacağı ulaşamayacağı ulaşıpta nasıl yapıcaklrını bilmediği şeyleri insanlara gösterip oğrettiğim için ve bir katkım olduğu için Bu Yetkilere Kadar Çıktım Burda Bana Laf Atıp adamlıktan Bahseden Va Hiçbir Mentalitsi olmayan bir insansın sadece böbürlenip boş laf yapıyorsun ondan öte değilsin bu konuya bakan adamalrın 2-3 dk lık şaka malzemesisin başka bişi değilsin sana cevap verip rezil etme kendini dedim hala böbürleniyorsun hala ordan burdan topladığın dosyaların benim diyorsun sana başka bir cevapta vermicem söylediklerim sana yeterde artar
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)