noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
mavzermete 1
mavzermete
Hikaye Ekle

M2M Full Client [Metin2Meste] Unpack Alın Kullanın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nopehyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

questler full türkçedir baktığım kadarı ile bilginize rardan örnek resim ;

7649VN.png

dosyaları aç hepsini vede bak göreceksin türkçe olduğunu vede m2mega vede mt2mester.org lere ait :)

Valla abi herşey var bu packdada questtede ama işte gr2 ler full damgalı :D

Evet Dedim Oyun Özel bir Oyun Adında olduğundan Oyuna Yapılan Her Eklentilerde Oyun Adını Logosu Bulunmaktadır :)

M2M Oyunun Özelliği zaten O vede düşün 2010 da Oyun Piyasaya çıkmıştı vegerçekten dünya çapında çok oyuncuya sahip şuanda mt2mester.eu da oynanıyor o dosyalarıda burda paylaşamak amacım :) 40 k vede 22.07.2015 dosyaları ile aynı dosyalar ama src yok vede yeni eklenmiş olan haritaların özel zindanların quesleri yok ha bende var
fakat dediğimgibi m2m dosyalarının herşeyini paylaşıp paylaşmamak konusunda bizzat kendim paylaşmam

Ya Dev hunmark Yada M2Maske Paylaşır :) Hani M2Maske İle Çalışıyorduya bazıları :) Elimde Olan Vede Piyasada Eksik Olan Çok Dosya Eksik M2M Dosyaların Toplamı M2MNEXT Hariç 13.714 GB Sahip
Z90vYz.png

M2Mnext vede M2M Nextworld dosyaları da bi bu kadardan fazla olması gerekli onuda usb takıp bakayım

Demek Mahkemeye Verip Hak İddia Edecekmiş :D :D :D Mahkeme Demezmi Sana Senin Kullandıgın Oyun Yasalmıda Geçip Burda Bize Hak iddia Ediyosun Şöyle Düşün Bir Hırsız Gidip Birinin Cüzdanını Çalıyor Ve Gidip Kendiside Çaldırıyor Sonra Gidip Karakola Benim Cüzdanımı Çaldırlar Diyebilecekmi Tabikide Hayır buda aynı mesele Şirket Mirket Geçecen Bu Ayakları Geç sıfırdan Kendi Oyununu Oluştur Metin2den en ufak kod olmadan Bunuda Tescillendir Ondan Sonra Gel Burda Hak İddia et.

tebrikler kardeşim ama adminler kaç zamandır bu kişinin şikayetlerine inanıp kaç zaman uğraştım Hakkımda Şikayet açtı hiç Olmadık yere ticaret Puanları verdi hemde farklı üyeliklerinlede girip ticaret puanı verdi hatta milleti Laniatus firmasının %50 Türkiyedeki Hisse sahibiyim dedi :) Milete burdaki üyeleri kandırıp webzen yemir sahibiyim dedi hatta bazı arkadaş olduğum insanların bana işyapmalarını engelledi okadar konuşması ikna edici ki burda insanları kandırıp WEBZEN,de çalışanıyım diye söyledi :) bu gibi insan yüzünden forum,da inan güvenmeyen kişiler oldu bana

bu Tayfun Çiçek O kadar Sinsi Bildiğin Gibi degil vede konuşma diksiyonu düzgün ikna kabiliyeti düzgün insanları birşekilde punda düşürüyor buna kandım vede asıl m2m dosyaları 4 revizyondur ben buna bazılarını kaptırdım Oyunla İlgili Olan Legosuz Patentsiz resimleri Kaptırdım Ama M2MNext Yama Dosyalarını Vede M2Mworld2 Mapları Mobları gibi Dosyaları alamadı aldığı dosyalar War Nekadarını aldığını benbile bilemiyorum bu insana güvenip bilgisayarımı açık bırakıp işim gerehi devriyeye giderdim devriyem 1 saat sürüyor buda pcye uzak bahlantı kurduğunda bağlanıp neler aldığını bilemiyorum :) oyun nekadar m2m oyunu olsada m2m adında

Metin2Master Çeşitleri Çoktur vede devamlı güncellenmiştir

1 Versiyon
2 Versiyon
3 Versiyon
4 Versiyon
5 Versiyon
6 Wersiyon
7 Versiyon

vadaha fazları da var oyun devamlı güncelleniyorv :) hala açık şuanda oyun yurtdışında resmi sitesinde yıllardır açık :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri