noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
farkmt2official 1
farkmt2official
Mt2Hizmet 1
Mt2Hizmet
Bvural41 1
Bvural41
berzahx 1
berzahx
Hikaye Ekle

M2M Full Client [Metin2Meste] Unpack Alın Kullanın

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nopehyte
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 51
  • Görüntüleme Görüntüleme 12K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ayyıldız2 | 2008 TR Yapısı • 1-99 Orta Emek Destan • Oto Avsız • 10 Temmuz 21:00 HEMEN TIKLA!

Pekala, şuanlık siz haklı olun ben haksız olayım :)

Dosyaların paylaşımındaki gerçeklik sahibi olan en ufak bir unsur bulunmuyor, paylaşımda bulunan dosyalar 84 rev. ait ve M2M dosyalarıyla ilişkili değil.

Bu kadar gereksiz yoruma anlam veremiyorum, kadir dediğiniz bu şahısın elinde olan bir şey yok ayakta kekleniyorsunuz sonra ortada adamlık rolü oynuyorsunuz :)

Bir tek söz ile bitireceğim, Zamanın akışına bırakmak lazım.

Şu söz konusu laf ebeliği yapan fahri üyeler, siz haklısınız

Hadi sözde mester dosyalarını kullanın başarılar :)

Oyun sahibi nasıl olunurmuş, Patenti ve tescili nasıl oluyor muş bizzat göreceksiniz.

Kadir sen de sus artık yahu :) Sen konuşmaya başlayınca platformu şaşırıyorum ne platformu diye yapma, en azından sessiz kal efendi sansınlar.

Dosyalar şimdiye dek sendemiyormudun tüm yazılarında oyunun kurulum dosyaları ta açılmış diye ben bu oyunda yönetici vede ortaktım yönetimdeydik anlaşamadık kapatık demiyormuydun bizzat kendinde hani o dedin gül hanımda bizzat kendi seslerinizle yazılarınızla sizlerdiyordunuz :) işte bak indirenler baksın vede karar versin indirip incelesinler indirdikleri dosya bizat maceristandan birileri tarafından verilmiş dosyalar vede senin dediğin o mt2master.org daha açmadan geliştirme dosyalarımı degilmi baksınlar :)
M2M Oyununun orjinal Site sayfasına Form Sayfasına Wiki Sayfasına aitmi Degilmi Karar versinler hatta dosyalar içerisinde M2M Oyunun Kullanmış Olduğu Logosuz vede site Adları bile Yazılmadan Olan Resimler Bulunmaktadır Hata
bu dosyalar içerisinde Zamanında Macaristanda Kurulan Başka Sitelere ait bilgilerde Bulunmaktadır :)

BUNA İNDİRENLER KARAR VERECEKLERDİR...

KİMİN ADAM OLDUĞU BELLİ :) DAHA NE İSTİYORSUN :) TÜRKÇE VEDE FUL QUESTLER DOSYALAR ELİNDE İNDİR :) M2M DOSYALARI İLE ALAKALI DEHİLMİŞ DOSYALAR 84.rv SAHİPMİŞ İNDİRENLER BAKAR GÖRÜR HATTA DEVHUNMAK,ın PAYLAŞMIŞ OLDUĞU YANİ BENİM BİLGİ SAYARDAN ALMIŞ OLDUĞUN O 40SRC SİZ VEDE FUL ÇALIŞAN PACKLERE SAHİP OLAN DOSYALARIDA KONUYU AÇAN ARAKADAŞA LİNKİNİ VERECEM ONUDA EKLESİNKİ MİLLET İNDİRSİN :)

Herşeyi Zamana bırakmak gerek Göreceksiniz diyorsunya sana 10 yıl zaman şu yasal firmanı aç :) Şu oyunun Lisansını Satınal :) vede Kendi adına Türkiye Cumhuriyeti Devletimize Vergilerini Ödemeye Başla Firma Adına Elektronik İmzanı Satın al :) Lisans Patantininde Vergilerini Öde işte sana bunları yapman için biraz zamandeğil degil 10 yıl zaman :)

SANA TEK VEDE SON LAFIM ŞİMDİ ŞU Tatfun Bölüce Çiçek NEREDE SOYUNDU İSEN GİT ORDA GİĞİN :)

üst birimlere bildirdim skypeden gerekli ayrıntıları atarsınız
skaype gerek yok yalanını görün arkadaşın kendi 1.30 dakikalık videosunda bile dediklerine bakın

1-----KENDİ VİDEOSUNDA BİLE YALAN KUNUŞUYOR NEYMİŞ ARCE FACE ADINA KULLANMIYORMUŞ :) YA FİRMA SAHİBİ :) ORJİNAL SİTE ELİNDEYSE NEDEN SIFIRDAN BENİM ADIMI VERİP ORTAĞIZ DİYEREK SİTE YAPTIRDI :)ELİNDEYDİ YA DOSYALAR :)

2----- videoda ne yazıyor ARCFACE dosyaları elindeymiş arce face dosyaları 2017 yılında yaptırılmasını istedi ayrıntıyı yakalayın birde ARCEFACEye saygısından kullanmayacakmış:) tayfun dosya tarihlerini dehiştire biliyor herkezde yapa bilir..
bakın örnek video bende bir prg ile çokrahat tarihleri dehiştirdim
vede bu şahısın yalancı olduğunu vede size hangi dosyaları gösterirse göstersin inanmayın

Tayfunun kendi ağzından vede dosyaların tariğini dehiştirmiş liğin kanıtı bakın bakalım videoda 1.11.00 da bahsetti siteyi vede dosyaların kendisinin 2017 yada 2018 de almış olması gerekli ama ziplenmiş dosya tariği 2011 vede bunun kanıtıda videoyu 1.11:00 den izleyin vede size verdim resme dikkat edin yada videodan 1.13:00 dakikaya gelin aaaaaaa oda ney arce face siteyi 2011 demi verdi tayfuna denilen şahısa heralde ARCFACE 7 Yıl Öncede Süper Siteler Yazıyordu ve burada kayıtlı idi :) ya videosunda bile bir sürü yalanlar ziplerin tarihleri başka içinde dosya tarihleri :) kendisi kaç zamandır bunları bıkmadan hazırlamış :) vede kendince bir şeyler yapmış ve kadire verdim diyor ama bana verdi tek dosya kanıtı yok :)

bBW0am.png

bu şahıs sakın inan mayın diyorum videoyu bile iyi izlerseniz her şeyin sahibini olduğunu bildiren kişi okadar çok yalan konuşuyorki SKYPe gerek kalmadan kendi sesinden vede videosundan yalanı ortada bun dan daha iyi bu kişinin nekadar yalancı olduğunu kanıtlayan başka nevar herşey sesi vede görüntüsüyle yalan konuştuğunun kanıtıdır.

sizin elinizde gerçek dosyalar olacaktıda ARCFACEyi bulup 2 bin tl ye site yaptıracaksınız boşuna cebinizden para vereceksiniz :) çocuklar İnanmaz

bu kişi kendi kendi sesinden yalancı olduğunu kanıtlayan videoda sizlere verdim dakikalar aralığını iyi izleyin dinleyin yalanını anlayacaksınız :)

Kralsın abi ne diyim, ama geçmişte müstakbel ortağın olacak şahsın kuyruk acısı baya büyük heralde :D

evet Onun baya bir yarası var dua etsin bana aslın da orjinal vede zamanında test olarak kullanılmış pack harici tüm dosyalara sahip olacak oda 2011 deki test packerine ama m2m sitesinin orjinal sitetasarımı form sayfası wiki sitetasarımına sahip oldu :) bu şahıs elinde olacaktı bu dosyalar 100 tl gönderdim ona metin2mester.us ve metin2master ile yine bir alan adı aldı oraya çoktan kurardı bu oyunu bile açardı yıllarca elinde dosyalar sözde 2010 dan beriya ama

2012 de bak ne paylaşmış Metin2Mester Oyunu Diye videoyu Paylaşan Tayfun Çiçek

elinde M2M dosyaları olacak O alakasız files ile oyun açcak hemde site tasarımına bak :) resmi sayfaymış

Dediğim gibi Bu Oyuna Ait Olan M2M dosyalarıda bende uzun zamandır var face adreslerimde paylaşmış olduğum resimler var açmış olduğum oyunlar var vede Oyuna Ait Birçok alan Adı Firma Adı Face Sayfaları bende Mevcut Daha

Adamın elinde Magictomaster Wiki Sayfası Yok Elinde MagictoMaster Form,mu yok alın Formu Benim Adıma Kayıtlı Olan Bir Site Adına Kurdum :) bu formu bulsun o :) iki tane forum görseline sahiptir :
şimdi bu Kişi Bu Oyunun Tüm Herşeyine Sahip Olacak

daha önce ki Yasal Sayfaları Bana Kaptıracak vede oyunu 2010 da elinde oldu dosyalar ile hiç bir oyun açmayacak vede yayınlamayacak ve türkiye temsilcisi vede Laniatus Production %50 Hisse sahibi olacak aklın kesiyormu :)

SİTE SAYFALARIM

FACE SAYFALARIM

TWİTTER SAYFALARIM

Bu Oyunun vede Firmanın Ortağı Olacak Aman yarabbim Herşeyi elinden kaptıracak :)

Buna Burda Çocuklar bile güler

dedimya milleti kandırmak için deseydim benderdim alan adlarına herşeye bakın millete bizzat derdim vede kandırırdım sahte vergi levhasının fotosunu da atardım hatta sahte bir foto kopi ile vergi levhası çeker burda çerçeveler neler yapardım

ve hala bu Şahsiyet Sahibi bile Olmayan Tayfun Bölüce Çiçek Denilen Kişi Hiçbirşey sahibi Bile Değilken mileti çocuk yerine koyup gülüç hellere girecek vede benide kendine alet edip millete yalan konuşmamı sahlayacaktı
1JXBd5.png

neymiş ben onun herşeyin türkiye temsilcisi olduğunu söyleyecekmişim :) yalancıya yardım edecem demek

birde bana adam oldiyor :)

@kadirayas Teşekkür Etmene Gerek Yok Zaten Yıllardır Warez olan bişiyi Google Arattırıp dediğim gibi 6-7 sayfada bulup buraya bulamayanlar için ekledim içinde ne var ne yok hiçbir fikrim yok umrumdada değil zaten umursadığım birşey değil İyi forumlar

vallaha asıl başka forumda benide göreceksin bu paylaşım tek orda paylaşıldı macar biri paylaştı saolsun burada forumdada yer alıyor kendisi aynı zamanda ofurumdada ben bulunuyorum bu paylaşmış olduğun dosyalar :) orjinal alan adı ile açılan eski oyuna verilmeden önce türkçeleştirip gerçek m2m dosyalarıdır :) içindeki bulunan pack harici herşey orjinaldir :) 2012 son gameye sahip 1680 game dir 34 k ile az dehişiklihi vardır ama indiren herkez orjinal olduğunu anlayacaktır..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri