Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Merhaba, arkadaşlar gördüğüm bir ymir kod mantık hatasının fixini paylaşmak istiyorum.
Daha önceki gördüğüm fix konularında sadece abort() fonksiyonunu ve syserr silerek ch kapanmasını önlemiş oluyorlardı buda gereksiz kod oluşumuna ve işlevsiz koşula neden oluyordu.
Çözüm:
Açılır: libthecore/signal.c
Aratılır:
Değiştirilir:
Daha önceki gördüğüm fix konularında sadece abort() fonksiyonunu ve syserr silerek ch kapanmasını önlemiş oluyorlardı buda gereksiz kod oluşumuna ve işlevsiz koşula neden oluyordu.
Çözüm:
Aratılır:
Kod:
RETSIGTYPE checkpointing(int sig)
Değiştirilir:
Kod:
RETSIGTYPE checkpointing(int sig)
Kod:
{
tics = 0;
}
SS:
NOT: farklı game ve farklı db kullanıyorsanız ikisindede aynı işlemi uygulayınız.
not: gerekli
daha sonra cd ../libthecore/src -> gmake clean -> gmake dep -> gmake. yoksa o kodu sadece değiştirip bırakırsan çalışmaz build etmen lazım
Moderatör tarafında düzenlendi:
Merhaba, arkadaşlar gördüğüm bir ymir kod mantık hatasının fixini paylaşmak istiyorum.
Çözüm:
Aratılır:
Kod:RETSIGTYPE checkpointing(int sig)
Değiştirilir:
Kod:RETSIGTYPE checkpointing(int sig)Kod:{ tics = 0; }
SS:
![]()
NOT: farklı game ve farklı db kullanıyorsanız ikisindede aynı işlemi uygulayınız.
daha sonra cd ../libthecore/src -> gmake clean -> gmake dep -> gmake. yoksa o kodu sadece değiştirip bırakırsan çalışmaz build etmen lazım
Çözüm:
Aratılır:
Kod:RETSIGTYPE checkpointing(int sig)
Değiştirilir:
Kod:RETSIGTYPE checkpointing(int sig)Kod:{ tics = 0; }
SS:
![]()
ben hep böyle kullanıyodum if tistside pasif bırakmam gerekiyormu?
Yorum için teşekkürler,buna gerek yoktur başka forumda gördüğünüz konu hatalı zaten.daha sonra cd ../libthecore/src -> gmake clean -> gmake dep -> gmake. yoksa o kodu sadece değiştirip bırakırsan çalışmaz build etmen lazım
game build edince lib dosyalarını direkt olarak include ediyor.
Turkmmo Flood Engelleme
evetben hep böyle kullanıyodum if tistside pasif bırakmam gerekiyormu?
![]()
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)