Yorum için teşekkürler,buna gerek yoktur başka forumda gördüğünüz konu hatalı zaten.
game build edince lib dosyalarını direkt olarak include ediyor.
Turkmmo Flood Engelleme
evet
hayır gerek var. game build edince hazır olan .o dosyaları include ediyor. o dosyalar liblerin build edilmiş hali. tekrar build edip libleri güncellemen ve game build edince güncel libleri çekmesi lazım. biraz mantık ve olala!. başka forumdada görmedim ben bunu araştırıp fark etmiştim.
ayrıca frozen öyle kullansanda problem olmaz.
Son düzenleme:
Yorum için teşekkürler,buna gerek yoktur başka forumda gördüğünüz konu hatalı zaten.
game build edince lib dosyalarını direkt olarak include ediyor.
Turkmmo Flood Engelleme
evet
hayır gerek var. game build edince hazır olan .o dosyaları include ediyor. o dosyalar liblerin build edilmiş hali. tekrar build edip libleri güncellemen ve game build edince güncel libleri çekmesi lazım. biraz mantık ve olala!. başka forumdada görmedim ben bunu araştırıp fark etmiştim.
teşekkürler

sen öyle kullanabilirsin,bencede biraz mantık oraya bir syserr ekleyerek gmake çekmeye gerek varmı yokmu test edersen anlicaksındır zatenhayır gerek var. game build edince hazır olan .o dosyaları include ediyor. o dosyalar liblerin build edilmiş hali. tekrar build edip libleri güncellemen ve game build edince güncel libleri çekmesi lazım. biraz mantık ve olala!.
frozenin kullanım şekli ise
orjinal kodlarda else komutunun neden koyulduğunu biraz kavramaya çalışırsan dediğimi anlicaksındır kg
sen öyle kullanabilirsin,bencede biraz mantık oraya bir syserr ekleyerek gmake çekmeye gerek varmı yokmu test edersen anlicaksındır zaten
orjinal kodlarda else komutunun neden koyulduğunu biraz kavramaya çalışırsan dediğimi anlicaksındır kg
lütfen bana ders verme. senin yaptığın gameye bir kod ekleyip build etmeden hazır gameyi kullanmak gibi birşey. yıllardır uğraştığım yazılım dilinde ne ne işe yarar biliyorum o haliyle hiç bir zararı yok. düzensiz bir blok ama çalışır vaziyette. konun eksik dediğim şekilde düzeltmessen kapatılacak.
sen öyle kullanabilirsin,bencede biraz mantık oraya bir syserr ekleyerek gmake çekmeye gerek varmı yokmu test edersen anlicaksındır zaten
konu ile alakasız ama pet ismini kaldırdım 's kaldı
nası düzeltirim biliyonuzmuEDİT : ÇÖZÜLDÜ TAMAM :d
Son düzenleme:
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)