R 1
Roksam
Test5410 1
Test5410
Hikaye Ekle

[KITMiR-FIX] checkpoint tics eşitleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KITMiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Yorum için teşekkürler,buna gerek yoktur başka forumda gördüğünüz konu hatalı zaten.

game build edince lib dosyalarını direkt olarak include ediyor.

Turkmmo Flood Engelleme

evet

hayır gerek var. game build edince hazır olan .o dosyaları include ediyor. o dosyalar liblerin build edilmiş hali. tekrar build edip libleri güncellemen ve game build edince güncel libleri çekmesi lazım. biraz mantık ve olala!. başka forumdada görmedim ben bunu araştırıp fark etmiştim.

ayrıca frozen öyle kullansanda problem olmaz.

Son düzenleme:
Yorum için teşekkürler,buna gerek yoktur başka forumda gördüğünüz konu hatalı zaten.

game build edince lib dosyalarını direkt olarak include ediyor.

Turkmmo Flood Engelleme

evet

hayır gerek var. game build edince hazır olan .o dosyaları include ediyor. o dosyalar liblerin build edilmiş hali. tekrar build edip libleri güncellemen ve game build edince güncel libleri çekmesi lazım. biraz mantık ve olala!. başka forumdada görmedim ben bunu araştırıp fark etmiştim.

teşekkürler :)

hayır gerek var. game build edince hazır olan .o dosyaları include ediyor. o dosyalar liblerin build edilmiş hali. tekrar build edip libleri güncellemen ve game build edince güncel libleri çekmesi lazım. biraz mantık ve olala!.

sen öyle kullanabilirsin,bencede biraz mantık oraya bir syserr ekleyerek gmake çekmeye gerek varmı yokmu test edersen anlicaksındır zaten

frozenin kullanım şekli ise

orjinal kodlarda else komutunun neden koyulduğunu biraz kavramaya çalışırsan dediğimi anlicaksındır kg

sen öyle kullanabilirsin,bencede biraz mantık oraya bir syserr ekleyerek gmake çekmeye gerek varmı yokmu test edersen anlicaksındır zaten

orjinal kodlarda else komutunun neden koyulduğunu biraz kavramaya çalışırsan dediğimi anlicaksındır kg

lütfen bana ders verme. senin yaptığın gameye bir kod ekleyip build etmeden hazır gameyi kullanmak gibi birşey. yıllardır uğraştığım yazılım dilinde ne ne işe yarar biliyorum o haliyle hiç bir zararı yok. düzensiz bir blok ama çalışır vaziyette. konun eksik dediğim şekilde düzeltmessen kapatılacak.

konu ile alakasız ama pet ismini kaldırdım 's kaldı :D nası düzeltirim biliyonuzmu

EDİT : ÇÖZÜLDÜ TAMAM :d

PQB8ob.png

Son düzenleme:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri