Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Herkese Selamın Aleyküm Daha Önce Paylaşıldımı Bilmiyorum Arkadaşım'ın Serverinde Ch Düşme oldu Syser : CHECKPOINT shutdown: tics did not updated
Olarak Verilmişti Aradım Ama Turkmmoda Böyle Bir Çözüm Bulamadım Bir Tane Açılmış Ve Kapatılmış Bu Yüzden Paylaşma Gereği Duydum Paylaşıldıysa Daha Önce Konu Kapatılabilir Hayırlı Forumlar ..
/usr/src/...../libthecore/src girilir ..
signal.c açılır
Aratılır
Aşşağıdaki İle Değiştirilir ..
Son Hali Şöyle Olacak ..
Bu Şekilde Syserr'i Ve Coreyi Önlemiş Oluyoruz Bu Yaptığım Fix Deildir Sadece Devre Dışı Bırakmış Oluyoruz Bu Fonksiyonu ..
Tekrardan Hayırlı Forumlar ..
Olarak Verilmişti Aradım Ama Turkmmoda Böyle Bir Çözüm Bulamadım Bir Tane Açılmış Ve Kapatılmış Bu Yüzden Paylaşma Gereği Duydum Paylaşıldıysa Daha Önce Konu Kapatılabilir Hayırlı Forumlar ..
/usr/src/...../libthecore/src girilir ..
signal.c açılır
Aratılır
Kod:
RETSIGTYPE checkpointing(int sig){
if (!tics)
{
sys_err("CHECKPOINT shutdown: tics did not updated.");
abort();
}
else
tics = 0;
}
Aşşağıdaki İle Değiştirilir ..
Kod:
RETSIGTYPE checkpointing(int sig)
{
/*if (!tics)
{
abort();
}
else*/
tics = 0;
}
Son Hali Şöyle Olacak ..
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
Bu Şekilde Syserr'i Ve Coreyi Önlemiş Oluyoruz Bu Yaptığım Fix Deildir Sadece Devre Dışı Bırakmış Oluyoruz Bu Fonksiyonu ..
Tekrardan Hayırlı Forumlar ..
Son düzenleme:
Konu Daha Önce Paylaşılmış Kapatılabilir
https://www.turkmmo.com/c-c-python/3480763-kitmir-fix-checkpoint-tics-esitleme-sorunu.html
https://www.turkmmo.com/c-c-python/3480763-kitmir-fix-checkpoint-tics-esitleme-sorunu.html
Bu şekilde hiç bişey önlenmez sadece sysere düşücek olan hata gizlenmiş olur koddanda belli olduğu gibi :
Daha önce paylaşıldığı için kapatıldı
Sağlıklı bir işlem değildir.sys_err
Daha önce paylaşıldığı için kapatıldı
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)