Bodyguardd 1
Bodyguardd
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Hikaye Ekle

[KITMiR-FIX] checkpoint tics eşitleme sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KITMiR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
lütfen bana ders verme. senin yaptığın gameye bir kod ekleyip build etmeden hazır gameyi kullanmak gibi birşey. yıllardır uğraştığım yazılım dilinde ne ne işe yarar biliyorum o haliyle hiç bir zararı yok. düzensiz bir blok ama çalışır vaziyette. konun eksik dediğim şekilde düzeltmessen kapatılacak.
anlıyorum dışardanda çok bilgili bir abiye benziyorsun.

konuyu denemeden test etmeden kapatmaya nereden hak bulabiliyorsun bilemiyorum ama uzatıp tartışma çıkarmicam konuya eklendi

anlıyorum dışardanda çok bilgili bir abiye benziyorsun.

konuyu denemeden test etmeden kapatmaya nereden hak bulabiliyorsun bilemiyorum ama uzatıp tartışma çıkarmicam konuya eklendi

ben bu fixi aylardır biliyorum zaten. konun hatalı da demiyorum gayet güzel ama EKSİK.
@KITMiR; 24 saat içinde dediğim build işlemini ekleyiniz..

Moderatör tarafında düzenlendi:
ben bu fixi aylardır biliyorum zaten. konun hatalı da demiyorum gayet güzel ama EKSİK.
@KITMiR; 24 saat içinde dediğim build işlemini ekleyiniz..

Senin burdaki görevin Arkadaşa paylaşım için teşekkür etmen ve eksik kod varsa ve biliyorsan bunuda ekle diyip konuyu tamamlaman gerekirken üyelerle bir madaratör olarak Tartışma Hakkına Sahip Degilsin.

kıtmir;19212282' Alıntı:
merhaba, arkadaşlar gördüğüm bir ymir kod mantık hatasının fixini paylaşmak istiyorum.

Daha önceki gördüğüm fix konularında sadece abort() fonksiyonunu ve syserr silerek ch kapanmasını önlemiş oluyorlardı buda gereksiz kod oluşumuna ve işlevsiz koşula neden oluyordu.

çözüm:

Açılır: libthecore/signal.c

aratılır:

Kod:
retsıgtype checkpointing(int sig)

değiştirilir:

Kod:
retsıgtype checkpointing(int sig)
Kod:
{
    tics = 0;
}

ss:

[ımg]http://i.hizliresim.com/gxy7w0.png[/ımg]

not: Farklı game ve farklı db kullanıyorsanız ikisindede aynı işlemi uygulayınız.

gerek yok fakat ekliyelim :)

tam ne işe yarıyor anlamadım ?

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri