kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
emirhanHCL 1
emirhanHCL
farkmt2official 1
farkmt2official
mannaxxx 1
mannaxxx
Hikaye Ekle

Dreams HAKSIZLIK PİDGE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DreamTaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Dreams adlı çarım kaç aydır kapalı SEBEPSİZ YERE ÇARIM BANLANIYOR VE KONUMA CEVAP VERİLMİYOR BU NASI BİR UYGULAMADIR TÜRKAY BEY BANA Bİ CEVAP VERİCEKMİSİNİZ ARTIK OYUNDA SÖVEN KİŞİLER SOHBET BANI YERKEN BEN KÜFÜR ETMEZKEN NASI BÖYLE UYGULAMA YAPILIYOR. Dreams adlı çarımı AÇIN ben Kimseye Küfür Etmedim.. Elinizi Vicdanınıza Koyun Dreams ' i açın Pidge @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Birader boşuna yırtınma bu adamlar aptal mı? Sebepsiz yere kimsenin hesabını engellemezler, tüm ticaretler tüm mesajlar kayıt altında iken neden kapatsınlar. Yada herhangi bir kanıt yokken. Bir şeyler yaptınız demekki...

Birader boşuna yırtınma bu adamlar aptal mı? Sebepsiz yere kimsenin hesabını engellemezler, tüm ticaretler tüm mesajlar kayıt altında iken neden kapatsınlar. Yada herhangi bir kanıt yokken. Bir şeyler yaptınız demekki...
5 Senedir 1 GÜn bile ban yemedim ayrıyetten sebepsiz yere engellediler Olayı Bilmiyorsan OLAYA DAHİL OLMA. !

YÖNETİCİLER SEBEPSİZ YERE ENGELLENDİ 5 SENELİK EMEĞİM ARTIK YETER OYUNDAN PARA KAZANIYORSANIZ ADAM GİBİ İŞ YAPIN YETER ARTIK YAPTIGINIZ ŞEY OYUNCULARI OYUNDAN SOĞUTUP OYUNU KAPATMAKSA KAPATIN GİTSİN. Dreams le 1 Gün bile Ban yemedim [Shorty Oyuna Gelip Karamelam ' ın yanına gidip Oda Türkaya bu beni rahatsız etti diyip türkay gelip Dreams Adlı Çarımı Oyun dışı Edemez. OYUnda Adalet Kalmamış Karamelam Rozelin Adlı Kişi Kendi Bulaştıgı Halde biz rahatsız etmiş oluyoruz TÜRKAY İREME KARŞI KAÇ KİŞİYİ BANLADIN. İREM SOYULDUGUNDA İREMİN İTEMLERİNİ GERİ İADE ETTİN KAÇ KİŞİYE BÖYLE MUAMELE YAPTIN TÜRKAY ARTIK GERÇEKLERİ BİLMELERİ LAZIM BEN İREME KÜFÜRDE ETMEDİM TARTIŞTIK EVET BU ÇARIN ID ŞİFRE DEİŞTİRİLMESİNE ASLA SEBEP OLAMAZ BENİM ÇARIMI AÇIN YANLIŞ YAPMADIM. DOĞRU OLANI YAPIN VE ÇARIMA KAVUŞAYİM @Shorty; @WarCode; @admin;

Türkay Bey Bu Haksızlıgı Artık Düzelticekmisiniiz. Benim Küfür ETmedgim Halde Böyle Uygulama Yaptınız Her zaman Lafımın arkasındayım. bunu Loncamda Biliyor. Benim Çarımı Açın Kaç aydır madurum İnsaf türkay bey Bir açıklamada yapmıyorsunuz biz 5 Sene Oynuyoruz bu Oyunu 1 Gün Bİle ban yememişim Rica Ediyorum Artık İlgilenin Yöneticiler @Shorty; @WarCode; @admin;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri