metin2008 1
metin2008
kaptanmikro1 1
kaptanmikro1
Scarlet 1
Scarlet
emirhanHCL 1
emirhanHCL
R 1
Roksam
farkmt2official 1
farkmt2official
TuZaKK 1
TuZaKK
sermin 1
sermin
berkmenoo 1
berkmenoo
mannaxxx 1
mannaxxx
Agora Metin2 1
Agora Metin2
[DEV]AB 1
[DEV]AB
Hikaye Ekle

Dreams HAKSIZLIK PİDGE

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DreamTaker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 133
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!

Dreams adlı çarım kaç aydır kapalı SEBEPSİZ YERE ÇARIM BANLANIYOR VE KONUMA CEVAP VERİLMİYOR BU NASI BİR UYGULAMADIR TÜRKAY BEY BANA Bİ CEVAP VERİCEKMİSİNİZ ARTIK OYUNDA SÖVEN KİŞİLER SOHBET BANI YERKEN BEN KÜFÜR ETMEZKEN NASI BÖYLE UYGULAMA YAPILIYOR. Dreams adlı çarımı AÇIN ben Kimseye Küfür Etmedim.. Elinizi Vicdanınıza Koyun Dreams ' i açın Pidge Türkay Bey Bİ Cevap Yazın Rica Ediyorum. @Shorty;

Moderatör tarafında düzenlendi:
Türkay Bey 5 Senelik Emeğim Var Çarımda Ben Kimseye Küfür Etmedim. ALLAH Yukarda O çarda Küfür Çıkmamıştır.
Benim Çarımı Açarmısınız Kaç Aydır Cevap alamıyorum. @Shorty; @WarCode; @admin;

YETKİLİLER ARTIK İLGİLENİN BU DURUMDA 5 SENEDİR 1 GÜN BİLE BAN YEMEMİŞ KİŞİYİM Dreams ADLI ÇARIMI HAKSIZ YERE BÖYLE UYGULAMA YAPILIYOR TÜRKAY ARTIK CEVAP VEREBİLCEKMİSİN.OYUNA PARA YATIRIYORUZ YAPTIGINIZ İŞ İŞ DEİL MİLLETİ OYUNDAN SOĞUTMAKSA YADA OYUNU KAPATICAKSANIZ SÖYLEYİN BENDE SÖYLİYİM ARKADAŞLARIMA DAHA UGRAŞMAYIP BIRAKSINLAR BU NASIL BİR UYGULAMA EFENDİM KAÇ AYDIR KONUMA CEVAP ALAMIYORUM. OLUMLU VEYA OLUMSUZ Bİ CÜMLE YAZIN BİZDE İŞİMİZE BAKALIM YETER SEBEPSİZ YERE ADAM BANLAMA YENİMİ CIKTI. 5 SENELİK EMEK VAR İNSAF TÜRKAY BEY. @Shorty; @admin; @WarCode; SAYIN YÖNETİCİLER Dreams adlı çarımı açın artık Kaç aydır Madurum Lonca arkadaşlarım Beni Bekliyor Bu Durumla Bİ İlgilenin Artıkın.

Türkay Bey Bu Haksızlıgı Artık Düzelticekmisiniiz. Benim Küfür ETmedgim Halde Böyle Uygulama Yaptınız Her zaman Lafımın arkasındayım. bunu Loncamda Biliyor. Benim Çarımı Açın Kaç aydır madurum İnsaf türkay bey Bir açıklamada yapmıyorsunuz biz 5 Sene Oynuyoruz bu Oyunu 1 Gün Bİle ban yememişim Kayıtlara bakabilirsiniz. Rica Ediyorum Bi Cevap Yazın. @Shorty;

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri