Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
Dreams adlı çarım kaç aydır kapalı SEBEPSİZ YERE ÇARIM BANLANIYOR VE KONUMA CEVAP VERİLMİYOR BU NASI BİR UYGULAMADIR TÜRKAY BEY BANA Bİ CEVAP VERİCEKMİSİNİZ ARTIK OYUNDA SÖVEN KİŞİLER SOHBET BANI YERKEN BEN KÜFÜR ETMEZKEN NASI BÖYLE UYGULAMA YAPILIYOR. Dreams adlı çarımı AÇIN ben Kimseye Küfür Etmedim.. Elinizi Vicdanınıza Koyun Dreams ' i açın Pidge @Shorty; Türkay bey @WarCode; Bülent Bey @admin;
Moderatör tarafında düzenlendi:
5 Senelik Emeğimi Bitirdiniz Dreams Adlı Çarımı Haksız Yere Kapattınız Haklı Kanıtınızda Yoktur Türkay Bey 5 Senelik Emeğim Var [OYUNA PARA YATIRIYOZ BİRAZ İNSAFLI OL HAKSIZ YERE ADAM BANLIYORSUN EĞER OYUNU KAPATCAKSAK SÖYLE EN BAŞINDAN BİZDE PARA YATIRMAYAYDIK 5 SENELİK EMEĞİM GİTTİ 4-5 AYDIR ÇARIMA GİREMİYORUM AYIP DEİLMİDİR BU YAPTIGINIZ.)Türkay Bey Benim Suçum Günahım Yok Bunu Sende biliyorsun. Türkay Bey Oyunda [ O BİÇİM KÜFÜR EDENLER SOHBET BANI YERKEN BENİM 5 SENELİK Oyun Hayatımda 1 Gün bile Ban yememiş Sicil Temiz Olarak Gezmişim Nası oluyorda Böyle Uygulama Yapılıyor ]
Dreams Adlı Çarımı Açın Artık Oyundaki Arkadaşlarımda Benim Yüzünden bEN yokum diye Bırakcaklar Türkay Bey Benim Suçum Günahım Yok Bunu Sende biliyorsun. Türkay Bey Oyunda [ O BİÇİM KÜFÜR EDENLER SOHBET BANI YERKEN BENİM 5 SENELİK Oyun Hayatımda 1 Gün bile Ban yememiş Sicil Temiz Olarak Gezmişim Nası oluyorda Böyle Uygulama Yapılıyor ]
Dreams Adlı Çarımı Açın Artık Oyundaki Arkadaşlarımda Benim Yüzünden bEN yokum diye Bırakcaklar Türkay Bey apıcagınızdan Eminim. @Shorty; @WarCode; @admin; HİÇ YOKTAN Bİ CEVAP VERİN ARTIK KAÇ AYDIR CEVAP ALAMIYORUM SİZDEN BİZDE ARKADAŞLARIMIZLA YOLUMUZA BAKALIM İNSAF..
Dreams Adlı Çarımı Açın Artık Oyundaki Arkadaşlarımda Benim Yüzünden bEN yokum diye Bırakcaklar Türkay Bey Benim Suçum Günahım Yok Bunu Sende biliyorsun. Türkay Bey Oyunda [ O BİÇİM KÜFÜR EDENLER SOHBET BANI YERKEN BENİM 5 SENELİK Oyun Hayatımda 1 Gün bile Ban yememiş Sicil Temiz Olarak Gezmişim Nası oluyorda Böyle Uygulama Yapılıyor ]
Dreams Adlı Çarımı Açın Artık Oyundaki Arkadaşlarımda Benim Yüzünden bEN yokum diye Bırakcaklar Türkay Bey apıcagınızdan Eminim. @Shorty; @WarCode; @admin; HİÇ YOKTAN Bİ CEVAP VERİN ARTIK KAÇ AYDIR CEVAP ALAMIYORUM SİZDEN BİZDE ARKADAŞLARIMIZLA YOLUMUZA BAKALIM İNSAF..
Ya hangi arkadaşın var ki senin yüzünden oyun bırakır. Varsa senin gibi ayarsız arkadaşın bıraksın zaten yönetimi tehdit ettiğin duruma bak.
5 Senelik Emeğimi Bitirdiniz Dreams Adlı Çarımı Haksız Yere Kapattınız Haklı Kanıtınızda Yoktur Türkay Bey 5 Senelik Emeğim Var [OYUNA PARA YATIRIYOZ BİRAZ İNSAFLI OL HAKSIZ YERE ADAM BANLIYORSUN EĞER OYUNU KAPATCAKSAK SÖYLE EN BAŞINDAN BİZDE PARA YATIRMAYAYDIK 5 SENELİK EMEĞİM GİTTİ 4-5 AYDIR ÇARIMA GİREMİYORUM AYIP DEİLMİDİR BU YAPTIGINIZ.)Türkay Bey Benim Suçum Günahım Yok Bunu Sende biliyorsun. Türkay Bey Oyunda [ O BİÇİM KÜFÜR EDENLER SOHBET BANI YERKEN BENİM 5 SENELİK Oyun Hayatımda 1 Gün bile Ban yememiş Sicil Temiz Olarak Gezmişim Nası oluyorda Böyle Uygulama Yapılıyor ]
herkes sana hırsız diyor sana sv nın en pahalı kolyesini satmıştım parasını 1 hafda sonra almıştım.
bana niye zararın dokunmadı ?
YETKİLİLER ARTIK İLGİLENİN BU DURUMDA 5 SENEDİR 1 GÜN BİLE BAN YEMEMİŞ KİŞİYİM Dreams ADLI ÇARIMI HAKSIZ YERE BÖYLE UYGULAMA YAPILIYOR TÜRKAY ARTIK CEVAP VEREBİLCEKMİSİN.OYUNA PARA YATIRIYORUZ YAPTIGINIZ İŞ İŞ DEİL MİLLETİ OYUNDAN SOĞUTMAKSA YADA OYUNU KAPATICAKSANIZ SÖYLEYİN BENDE SÖYLİYİM ARKADAŞLARIMA DAHA UGRAŞMAYIP BIRAKSINLAR BU NASIL BİR UYGULAMA EFENDİM KAÇ AYDIR KONUMA CEVAP ALAMIYORUM. OLUMLU VEYA OLUMSUZ Bİ CÜMLE YAZIN BİZDE İŞİMİZE BAKALIM YETER SEBEPSİZ YERE ADAM BANLAMA YENİMİ CIKTI. 5 SENELİK EMEK VAR İNSAF TÜRKAY İNSAF @Shorty; @WarCode; @admin; @@@@
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)