Türkiye'de ilk Mobil & PC Aynı Anda Metin2 Oyna. Triarchonline kalıcı ve uzun ömürlü yapısı ile 24 Temmuz'da açılıyor. | 1-99 Mobil Metin2 Triarch HEMEN TIKLA!
25 sayfa yazılmış bu mesaj dikkatimi çekti ve sadece ilk mesajı okudum.. bende bu oyunu oynuyorum ama ağır abiyim.. gördüğüm kadarıyla (ki normali de bu) bu oyunu oldukça genç insanlar oynuyor. ve en tepedeki isim sanırım shorty,, ve bu insan sadece 23 yaşında.. başlığı açan arkadaşta sanırım bu yaşlarda belki daha küçüktür.
arkadaşlar 23 yaşında insan neyi bilirse bilsin muhakeme yeteneği ileri düzeyde gelişmez. muhakeme yeteneğinin gelişmesi için bilginin yanında ciddi tecrübe ve kapasite lazım.. bunu arkadaşı eleştirmek için söylemiyorum bu bir gerçektir. bu anlamda burada haksızlıkları veya bu tür şeyleri fazla ciddiye almayın. bırakın genç insanları belli yaşta insanlar bile doğru kararı vermekte çokzorlanırlar çoğu zaman veremezler.. genç insanın doğru karar verebilmesi için öncelikle ön yargısız , inanılmaz derecede objektif , muhakeme gücünün yüksek ve en önemlisi doğru insan olması lazım.
bu bakımdan oyunu hatta hayatı bile ciddiye almayın, herşey insan aklının ürünüdür ve insan aklı asla mükemmel değildir. sevgiler.
arkadaşlar 23 yaşında insan neyi bilirse bilsin muhakeme yeteneği ileri düzeyde gelişmez. muhakeme yeteneğinin gelişmesi için bilginin yanında ciddi tecrübe ve kapasite lazım.. bunu arkadaşı eleştirmek için söylemiyorum bu bir gerçektir. bu anlamda burada haksızlıkları veya bu tür şeyleri fazla ciddiye almayın. bırakın genç insanları belli yaşta insanlar bile doğru kararı vermekte çokzorlanırlar çoğu zaman veremezler.. genç insanın doğru karar verebilmesi için öncelikle ön yargısız , inanılmaz derecede objektif , muhakeme gücünün yüksek ve en önemlisi doğru insan olması lazım.
bu bakımdan oyunu hatta hayatı bile ciddiye almayın, herşey insan aklının ürünüdür ve insan aklı asla mükemmel değildir. sevgiler.
BOTTAN YİYENLERİN BANI BİLE AÇILDI BİZ KÜFÜR ETMİŞİZ DİYE ÇAR AÇILMIYOR RELİ 2 KERE YEDİ AÇILDI BU NASIL MUAMELE ARKADAŞ Dreams ADLI ÇARIMA HAKSIZLIK YAPILMIŞTIR. HAKKIMI YİYORSUNUZ 5 SENELİK EMEĞİM VAR ÇARIM TÜRKAY BEY BENİM SUÇUM GÜNAHIM YOK MİLLET KÜFÜR EDİP SOHBET BANI YERKEN BİZE BÖYLE UYGULAMA YAPILDI GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM Dreams ADLI ÇARIMIN BİLGİLERİNİ VERİN @Shorty;
Moderatör tarafında düzenlendi:
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)