- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bana savaşa girecegin kişi sayısıyla gelseydin arkamızdan iş çevirmeseydin eşit şartlarda savaş yapıp eglencemize bakıcaktık niyazi. Seninle aynı loncada dahi bulunmuş biri olarak güvenimi yitirdim , artık pm attıgım kişilere dikkat edicem oyun hırsı yiyip bitiriyor insanı.
Başkan karakteri banlatıp bizi savaşa bile sokmamaya ugraşan siz eglencenin dısına cıktıgımızı söyleyen siz ? Senin eglence anlayışın savaş kazanmaksa amacına ulaşdın.Oyun hırsıyla kavrulan aciz insanlarsınız
Savaşın önüne geçen sizin bitmek tükenmek bilmeyen adam arayışlarınız. Zaten bizim bu kararı almamız gece saatlerinde oldu. Oyun hırsı diye yanıp tutuşuyorsunuz ama loncaya savaş gecesi oyuncu dahil etmeyi de ihmal etmiyorsunuz. Bizim başkan charı banlatma meselemiz sizin tükenmek bilmeyen oyuncu arayışlarınız sonrası gerçekleşti. Diyorum ya etik değil yaptığımız ancak karşımızda savaş adabına yüzde yüz olarak sırt çevirmiş bir topluluk var. Oyun hırsı diye karşı tarafı itham edeceğinize adamları ayartıp loncanıza dahil etmeyi bırakacaktınız. Biz banlatmadan önce olan olaylar bunlar ardından biz de bu duruma getirdik olayları. Sonuç olarak 2 oyuncunuz ban yedi onların güçlerinin üzerinde kaç oyuncu sizin loncanıza yine geldi. Sonuç ortadadır. Yarınki savaşta başarılar...
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Helal sana helal kardeşim gün gelecek teksasın yıkılışını seyredecek bu server .Bana savaşa girecegin kişi sayısıyla gelseydin arkamızdan iş çevirmeseydin eşit şartlarda savaş yapıp eglencemize bakıcaktık niyazi. Seninle aynı loncada dahi bulunmuş biri olarak güvenimi yitirdim , artık pm attıgım kişilere dikkat edicem oyun hırsı yiyip bitiriyor insanı.
Başkan karakteri banlatıp bizi savaşa bile sokmamaya ugraşan siz eglencenin dısına cıktıgımızı söyleyen siz ? Senin eglence anlayışın savaş kazanmaksa amacına ulaşdın.Oyun hırsıyla kavrulan aciz insanlarsınız
- Konular
- 85
- Reaksiyon Skoru
- 15
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 14 Yıl 2 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 77
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
TEKSASI TEBRİK EDERİM.HELAL OLSUN ÇOK İYİ ÇANLARI VAR.
SAVAŞ ÖNCESİ BAZI OLAYLAR YAŞANMIŞ.KÖTÜLÜK YAPAN KÖTÜLÜĞÜYLE KALSIN DEYİP BİZ YOLUMUZA BAKMALIYDIK ve ÖNEMLİ OLAN BU AKŞAM O SAVAŞA KENDİ ADAMLARMIZLA ÇIKMAMIZ LAZIMDI ama Bazı arkadaşlar yolda gördugünü çevirmiş koymuş loncaya Toplama loncaa Savaşı Kazansa Nolur ? tabi ben kendi açımda bakıyorum bu konuya kazansaydık ben galibiyetten saymayacaktım tut ki bide o kadar adama rağmen yenildik.LONCA BAŞKANIM YANLIŞ YAPTI HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞTÜK YANİİ GEÇMİŞ OLSUN
TEBRİKLER TEKSAS.
NOT:AMA SAĞLAM DEĞİLSİNİZ ELİNİZDEKİ ÇANLAR OLMASSA
SAVAŞ ÖNCESİ BAZI OLAYLAR YAŞANMIŞ.KÖTÜLÜK YAPAN KÖTÜLÜĞÜYLE KALSIN DEYİP BİZ YOLUMUZA BAKMALIYDIK ve ÖNEMLİ OLAN BU AKŞAM O SAVAŞA KENDİ ADAMLARMIZLA ÇIKMAMIZ LAZIMDI ama Bazı arkadaşlar yolda gördugünü çevirmiş koymuş loncaya Toplama loncaa Savaşı Kazansa Nolur ? tabi ben kendi açımda bakıyorum bu konuya kazansaydık ben galibiyetten saymayacaktım tut ki bide o kadar adama rağmen yenildik.LONCA BAŞKANIM YANLIŞ YAPTI HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞTÜK YANİİ GEÇMİŞ OLSUN
TEBRİKLER TEKSAS.
NOT:AMA SAĞLAM DEĞİLSİNİZ ELİNİZDEKİ ÇANLAR OLMASSA

- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 4 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Adamlığı falan bilmem de ... Karakter her kula nasip olmuyor ! sana bu sözle cevap veriyorum aydıncımAyrıca güzel karşim sen bizim 1453 savaşımızda genelden mruğur hatıra videosu al yazıpta ertesi gün mruğurla aynı ortamda savaşman kadar aciz bi durum yok. Hakkınızda hayırlısı olsun dicemde elim varmıyor yazmaya.
Yüce rabbim işte sopası yok veriyor herkesin gönlünün güzelliğine göre. selametle
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Savaşın önüne geçen sizin bitmek tükenmek bilmeyen adam arayışlarınız. Zaten bizim bu kararı almamız gece saatlerinde oldu. Oyun hırsı diye yanıp tutuşuyorsunuz ama loncaya savaş gecesi oyuncu dahil etmeyi de ihmal etmiyorsunuz. Bizim başkan charı banlatma meselemiz sizin tükenmek bilmeyen oyuncu arayışlarınız sonrası gerçekleşti. Diyorum ya etik değil yaptığımız ancak karşımızda savaş adabına yüzde yüz olarak sırt çevirmiş bir topluluk var. Oyun hırsı diye karşı tarafı itham edeceğinize adamları ayartıp loncanıza dahil etmeyi bırakacaktınız. Biz banlatmadan önce olan olaylar bunlar ardından biz de bu duruma getirdik olayları. Sonuç olarak 2 oyuncunuz ban yedi onların güçlerinin üzerinde kaç oyuncu sizin loncanıza yine geldi. Sonuç ortadadır. Yarınki savaşta başarılar...
Ne diyim şimdi sana niyazi.Bunları yapmadan once gelip konuşsaydın ? Daha once savaş yapmamış loncalar degiliz , illaki iki tarafıda memnun edicek şekilde ayarlardık.Konuda savunma yapmaya çalısma yaptıgını sende biliyorsun.4-5 kişi çagırmış olmamıda bahane gösterebiliyorsan ne mutlu sana.
Bizde oyun hırsı oldugunu soyleyen sen ? İki yıllık geçmişin oldugu adamı savaş günü banlatan sen ? Oyun hırsı bu degildirde nedir niyazi ? Biriktirdigin videolara gelicek olursak , demekki baya onceden planlamışsınki elinde tutup bugune kadar saklamışsın amacına ulaştıysan tebrik edebilirim kazandınız

- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)