Psych0SoociaL 1
Psych0SoociaL
onur akbaş 1
onur akbaş
noisiv 1
noisiv
xranzei 1
xranzei
Bvural41 1
Bvural41
D 1
delimuratt
ShadowFon 1
ShadowFon
shrpnl 1
shrpnl
DEVLOPER 1
DEVLOPER
Manwe Work 1
Manwe Work
Agora Metin2 1
Agora Metin2
Karan2offical 1
Karan2offical
Hikaye Ekle

Turnuva sunucusunda hakaret

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZizeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

HERAKLES Otomatik Avlı kalıcı sunucu. 19 Haziran'da açılıyor. Atius & Wizard güvencesiyle hemen kayıt ol, ön kayıt ödülleri aktif. HEMEN TIKLA!

Ek olarak ;

Bazı arkadaşlarımız ely#3 sunucusunda bulunan oyuncu isimleriyle turnuva sunucusuna giriş yapmadılar. Bazı isimler alınmış durumda bundan kaynaklanacak herhangi bir sıkıntı halinde sorumluluk kabul etmediğimizi belirtmek isterim.

Bugün itemlerimi düzeltmek için turnuva sunucusuna girdiğimde kırmızı bayraktan TEKSAS loncası geldi ve bizi öldürdü.Bilgisayarda değildim ve ne olduğunu anlamadım.Geri geldiğimde tekrar npc'nin yanına gittim yaptığım şeye devam etmek için ve bir oyuncuyu gerçekten çok kötü davranışlar sergilerken gördüm.Kızlara karşı küfür ve hakaret ediyordu.

Ona durmasını söylediğimizde BENİ BU SUNUCUDA BANLATAMAZSINIZ dedi ve aynı şeyi yapmaya devam etti

Adminlere sormak istiyorum BENİ BU SUNUCUDA BANLATAMAZSINIZ NE DEMEK OLUYOR???

Bu oyuncuya karşı oyuncu oyunu ve birbirimizi öldürebiliriz bu oyunun amacı da... ama neden o seviyesini çok aşağıda tutuyor??

RAMAZANdayız ve küfrediyor saygıları nerede ?

Kötü bir durum, üyesi olduğum lonca adına ismi geçen arkadaştan özür diliyorum.
Durumu öğrenince user olarak elimizden geleni yapmış ve ilişkimizi kesmiş bulunmaktayız.
Küfür eden zat hakkında da gereğinin yapılmasını cani gönülden arzuluyoruz.
Tekrarı yaşanmaması için daha dikkatli ve öz verili olacağımızdan emin olabilirsiniz.
Teşekkür eder iyi eğlenceler dilerim.

Bugün itemlerimi düzeltmek için turnuva sunucusuna girdiğimde kırmızı bayraktan TEKSAS loncası geldi ve bizi öldürdü.Bilgisayarda değildim ve ne olduğunu anlamadım.Geri geldiğimde tekrar npc'nin yanına gittim yaptığım şeye devam etmek için ve bir oyuncuyu gerçekten çok kötü davranışlar sergilerken gördüm.Kızlara karşı küfür ve hakaret ediyordu.

Ona durmasını söylediğimizde BENİ BU SUNUCUDA BANLATAMAZSINIZ dedi ve aynı şeyi yapmaya devam etti

Adminlere sormak istiyorum BENİ BU SUNUCUDA BANLATAMAZSINIZ NE DEMEK OLUYOR???

Bu oyuncuya karşı oyuncu oyunu ve birbirimizi öldürebiliriz bu oyunun amacı da... ama neden o seviyesini çok aşağıda tutuyor??

RAMAZANdayız ve küfrediyor saygıları nerede ?

Böylelerinede insan diyoruz malesef, ramazan ramazan.

-

Son düzenleme:
Ek olarak ;

Bazı arkadaşlarımız ely#3 sunucusunda bulunan oyuncu isimleriyle turnuva sunucusuna giriş yapmadılar. Bazı isimler alınmış durumda bundan kaynaklanacak herhangi bir sıkıntı halinde sorumluluk kabul etmediğimizi belirtmek isterim.

Açıklamanız yeterlidir, bu konuda incelemeyi biz yapiyoruz zaten.

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri