- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Bugün itemlerimi düzeltmek için turnuva sunucusuna girdiğimde kırmızı bayraktan TEKSAS loncası geldi ve bizi öldürdü.Bilgisayarda değildim ve ne olduğunu anlamadım.Geri geldiğimde tekrar npc'nin yanına gittim yaptığım şeye devam etmek için ve bir oyuncuyu gerçekten çok kötü davranışlar sergilerken gördüm.Kızlara karşı küfür ve hakaret ediyordu.
Ona durmasını söylediğimizde BENİ BU SUNUCUDA BANLATAMAZSINIZ dedi ve aynı şeyi yapmaya devam etti
Adminlere sormak istiyorum BENİ BU SUNUCUDA BANLATAMAZSINIZ NE DEMEK OLUYOR???
Bu oyuncuya karşı oyuncu oyunu ve birbirimizi öldürebiliriz bu oyunun amacı da... ama neden o seviyesini çok aşağıda tutuyor??
RAMAZANdayız ve küfrediyor saygıları nerede ?
Ona durmasını söylediğimizde BENİ BU SUNUCUDA BANLATAMAZSINIZ dedi ve aynı şeyi yapmaya devam etti
Adminlere sormak istiyorum BENİ BU SUNUCUDA BANLATAMAZSINIZ NE DEMEK OLUYOR???
Bu oyuncuya karşı oyuncu oyunu ve birbirimizi öldürebiliriz bu oyunun amacı da... ama neden o seviyesini çok aşağıda tutuyor??
RAMAZANdayız ve küfrediyor saygıları nerede ?
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.
En Çok Reaksiyon Alan Mesajlar
Merhaba
Ben TEKSAS lonca başkanıyım. Şahsım adına ve loncam adına sizden özür dilerim. Olayın içindeki arkadaşın daha önce böyle bir hareketi olmamıştı. Gerçekten bu durum karşısında en az sizin kadar üzgün ve şaşkınım. Ek olarak elimizden gelen sadece adı geçen arkadaşı hem turnuva sunucusunda hem bulunduğumuz ely#3 sunucusunda loncadan ihraç etmek oldu. Türkay'a ulaşma fırsatım olmadı ancak ilgili şahsın turnuva sunucusundan ihracı için gerekeni yapmanızı ben diliyorum. Bu durumdan dolayı rahatsız edilen arkadaşlardan tekrar özür dileriz.
Ek olarak ;
Bazı arkadaşlarımız ely#3 sunucusunda bulunan oyuncu isimleriyle turnuva sunucusuna giriş yapmadılar. Bazı isimler alınmış durumda bundan kaynaklanacak herhangi bir sıkıntı halinde sorumluluk kabul etmediğimizi belirtmek isterim.
bunlar böyle işte Allah dan korkmaz ama gm den tırsarlar bu küfürleri ederken gm girse süt dökmüş kedi olurlar ama rahatlar onlara göre burda küfür edebilirler çünki banlanmak yok ee banlanmak yoksa tamam boşver Ramazanı Allah korkusunu et küfrünü yazık valla yazık kuldan utanmaz Allah dan korkmazlar ama gm den tırsarlar..
Tamamen katılıyorum bukadarıda olmazki ramazan ayındayız adamlar geliyor fena bir biçimde hakaret ediyor ve hale etmeye devam ediyor şuan . [EasturnLeaR]
Buyrun buda 2. video linki : Öğeyi görmek için üye olmalısınız. / OLmaz bukadarda ama artık :/
- Konular
- 25
- Reaksiyon Skoru
- 9
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 18 Gün
- Başarım Puanı
- 57
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Tamamen katılıyorum bukadarıda olmazki ramazan ayındayız adamlar geliyor fena bir biçimde hakaret ediyor ve hale etmeye devam ediyor şuan . [EasturnLeaR]
Son düzenleme:
- Konular
- 92
- Online süresi
- 8m 16s
- Reaksiyon Skoru
- 31
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 3 Ay 26 Gün
- Başarım Puanı
- 90
- MmoLira
- 12
- DevLira
- 0
Ticket atsan ilgilenirler.
- Konular
- 38
- Reaksiyon Skoru
- 23
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 15
- DevLira
- 0
Ben bu TEKSASI ANLAMIŞ DEYİLİM. RAMAZAN AYINDA HAKARET NE DEMEK HELEDE BİR KIZA AYIP YA GERÇEKDEN KINIYORUM BU KÜFÜR EDENLERİ. VE CEZALARINI ÇEKSİNLER BENCE YOKSA BUNLAR BÖYLE ŞIMARIR
JaannReis-- DERYAM
JaannReis-- DERYAM
- Konular
- 26
- Online süresi
- 2h 50m
- Reaksiyon Skoru
- 5
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 16 Yıl 8 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 106
- MmoLira
- 147
- DevLira
- 0
Serveri oynamıyorum aktivitelere bakarken gördüm , harbi öyle kişilere gerçekten çok sinir olmuşumdur her zaman haklısın destekliyorum 

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)