- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 17
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 26
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
birde güvendikleri şey burda ban yok bu ne rahatlık ne demek ban yok küfür bu etmedikleri küfür ve hakaret kalmadı 3 kişiyi 9 kişi kesip bide üstüne üstlük '' ayaklarımı yala dur üstüne işiycem ws ws '' çocuklukdan da öte birşey bu bunlar söyleyebildiklerim açın videoyu birde küfürlere bakın ki biz dayanamayıp gittiğimizde onlar orada kalan arkadaşlara ağza alınmıycak küfürlere devam ettiler ve şu rahatlıkda ''istediğiniz videoyu alın burda ban yok oluuum'' Gereken derhal yapılmalı yoksa bu rahatlıkla bunlar hepten aşarlar adminlerin gm lerin görevi küfrü engellemek değil mi ely 1 2 3 4 de küfür yok turnuvada serbest gereği yapılmalı buna dur denmeli
- Konular
- 5
- Reaksiyon Skoru
- 64
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 4 Ay 22 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- -7
- DevLira
- 0
Ben bu TEKSASI ANLAMIŞ DEYİLİM. RAMAZAN AYINDA HAKARET NE DEMEK HELEDE BİR KIZA AYIP YA GERÇEKDEN KINIYORUM BU KÜFÜR EDENLERİ. VE CEZALARINI ÇEKSİNLER BENCE YOKSA BUNLAR BÖYLE ŞIMARIR
JaannReis-- DERYAM
Bak bütün lonca böyle değil, ama bu kişi gerçekten kabaydı..diğerleri onun hareketlerini desteklerken...
- Konular
- 56
- Online süresi
- 2h 55m
- Reaksiyon Skoru
- 345
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 2 Ay 13 Gün
- Başarım Puanı
- 151
- MmoLira
- 76
- DevLira
- 0
bnde sövmüştüm bugün acaba video adılar mı
merak ettim :m08: :m08:
merak ettim :m08: :m08:Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)