NovaLst 1
NovaLst
bikral 1
bikral
ShadowFon 1
ShadowFon
D 1
delimuratt
PrimeAC 1
PrimeAC
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Turnuva sunucusunda hakaret

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ZizeL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 31
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

birde güvendikleri şey burda ban yok bu ne rahatlık ne demek ban yok küfür bu etmedikleri küfür ve hakaret kalmadı 3 kişiyi 9 kişi kesip bide üstüne üstlük '' ayaklarımı yala dur üstüne işiycem ws ws '' çocuklukdan da öte birşey bu bunlar söyleyebildiklerim açın videoyu birde küfürlere bakın ki biz dayanamayıp gittiğimizde onlar orada kalan arkadaşlara ağza alınmıycak küfürlere devam ettiler ve şu rahatlıkda ''istediğiniz videoyu alın burda ban yok oluuum'' Gereken derhal yapılmalı yoksa bu rahatlıkla bunlar hepten aşarlar adminlerin gm lerin görevi küfrü engellemek değil mi ely 1 2 3 4 de küfür yok turnuvada serbest gereği yapılmalı buna dur denmeli

Ben bu TEKSASI ANLAMIŞ DEYİLİM. RAMAZAN AYINDA HAKARET NE DEMEK HELEDE BİR KIZA AYIP YA GERÇEKDEN KINIYORUM BU KÜFÜR EDENLERİ. VE CEZALARINI ÇEKSİNLER BENCE YOKSA BUNLAR BÖYLE ŞIMARIR

JaannReis-- DERYAM

Bak bütün lonca böyle değil, ama bu kişi gerçekten kabaydı..diğerleri onun hareketlerini desteklerken...

bnde sövmüştüm bugün acaba video adılar mı :D merak ettim :m08: :m08:

Buyrun buda 2. video linki : / OLmaz bukadarda ama artık :/

Son düzenleme:
bu TEKSAZ a bak seeeen küfür eder olmus :D :m08: :m08:

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri