Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Bvural41 1
Bvural41
NovaLst 1
NovaLst
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

TEKSASI TEBRİK EDERİM.HELAL OLSUN ÇOK İYİ ÇANLARI VAR.
SAVAŞ ÖNCESİ BAZI OLAYLAR YAŞANMIŞ.KÖTÜLÜK YAPAN KÖTÜLÜĞÜYLE KALSIN DEYİP BİZ YOLUMUZA BAKMALIYDIK ve ÖNEMLİ OLAN BU AKŞAM O SAVAŞA KENDİ ADAMLARMIZLA ÇIKMAMIZ LAZIMDI ama Bazı arkadaşlar yolda gördugünü çevirmiş koymuş loncaya Toplama loncaa Savaşı Kazansa Nolur ? tabi ben kendi açımda bakıyorum bu konuya kazansaydık ben galibiyetten saymayacaktım tut ki bide o kadar adama rağmen yenildik.LONCA BAŞKANIM YANLIŞ YAPTI HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞTÜK YANİİ GEÇMİŞ OLSUN
TEBRİKLER TEKSAS.
NOT:AMA SAĞLAM DEĞİLSİNİZ ELİNİZDEKİ ÇANLAR OLMASSA :D

Bir Mehteranlı olmana rağmen seni kutluyorum. Başka söze gerek yok. Mühim olan skor değil TEKSAS birgün savaş kaybedebilir tabiki bizlerde sizler gibi useriz neticede, tek farkımız var rüzgar estiği yöne dönmedik,dönmüyoruz,döneni yanımıza almıyoruz. Birlik ve beraberliğimiz daha samimi olarak devam edecektir. TEKSAS ailesine sevgiler.

Konu ne için acılmış nereye gelmış . Mehteran onune gelen onlıneyı Loncaya Almış gibi bir hava estiriliyor Mehteran savasa 25 Kişiyle Girdi Sankı 50 ye 20 bir savas olmuş gibi konusma yaşanıyor. Birileri Mehteranla Savasmadan kazanma hesabı yaptı Kimse buraya gelip Yok Haberler geldı kulağımıza Yok Kuş uctu Takla Attı demesin. Mehteran Loncası önnüne gelenıde almadı 50 kişiyle girme hesabıda yapmadı . Ama Birileri Bel Altı vurup Köşesine cekılırse Hiçbirşey olmamış gibi Mehteranın Sevenıde cokdur Dostuda coktur Gün gelir Devran döner hesaplar karışır o günü Görme Dileğiyle Tüm ELy 3 e Hayırlı akşamlar ....

Son düzenleme:

lost sana nİye pmm attĞimi umarim anlamiŞsindir.ben buna karŞi koymak İÇİn attim o pmmyİ

fazla sÖze gerek yok....

Teksas=100 vs ely3=9

Burakcım sende arkadaşlarını doğru seç 2 yıllıkda olsa caktırmadan vıdeonu alırlar stok yaparlar . İleri görüşlü olmakda güzel bugunu degıl yarının hesapları cok iyi hareketler sadece bir uyarı SAZ arkadaşlarına bın selam olsun olurya ılerde Özel konusmalarınıza Şahit oluruz cok mahcup ettırmeyın kendınızı Seyday Sanada lafım ha bu arada Ne savastı lan burak :DSADS:DD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri