- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 14
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 1 Ay 5 Gün
- Başarım Puanı
- 32
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Yok o laf sana aydın.Onu diyorum bnde karşim iyi anlamışsın. Burdan mrpalağa ve hidayete bide alamanyadaki gomşulara sevgilerimi iletiyorum![]()
- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Diyorum ya Burak ben yaptığımı savunmuyorum doğrudur etik bir hareket demiyorum. Benim yaptığım karşımda yapılanlara yönelik verilmiş bir tepkidir. Çağırılan arkadaşların sana sslerini yolladım. Dahası var biliyorsunuz ben sana dedim skype ortamında devamını da getirebilirim diye ancak sen yanaşmadın. Anka loncasıyla görüştüğünüzü Saints ile görüştüğünüzü biliyorum. Belki bilmediklerim de var orası ayrı mesele.
Oyun hırsı muhabbeti sizden kaynaklanan bir durum baştan sonra. Çağatay'a engel olsaydın madem onca loncalarla görüşmesini engelleseydin. Amaç zevk almak ya zevk alsaydık karşılıklı bu olaylar yaşanmasaydı.
birader sen bırak bu ağır abi ayaklarını hade
- Konular
- 65
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Hala böyle bir yüzsüzlüğün üstüne TEKSAK 100 - ELY3 9YAZAN ARKADASLAR SİZİN KARAKTERİNİZİ ADAMLIĞINIZI BU KONUDA GÖRDÜK SİZ SADECE OYUNA GÜCLÜ OLAMA YÖNÜNÜNDEN BAKIYORMUŞSUNUZ BU KONUDA TEKSASLILARIN KARAKTERLERİNİ GÖRDÜK
- Konular
- 0
- Reaksiyon Skoru
- 52
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 31
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Niyazi ben sana ne dedim hatırlıyor musun? Senin cevabın hayır olacak şekilnden dolayı. Ben direkt tekrar edeyim; biri senin kılına dokunsa nefret kusuyorsun.
Benimle alıp veremediğin yok aslında diye geçiştirdin bu konuları konuştuğumda. Ama yeri geliyor düşüncen önemli değil tarzında konuşuyorsun. Hatta boynuzumu suralar için keskinleştirdim, şap sesi duyarsın gibi baya çirkin konuştuğun da oldu.
Yani biri üstüne gelse rengini görüyoruz. Teksasta konuştuklarım hep olur. Sırf senin karakterin yüzünden kimseye düşman olmam.
Keşke dediğiniz gibi ELY3 olarak gelseydik ama kısmet olmadı. Senin yediğin naneleri duyunca dedim ki "bunu adam edenler utansın."
Ben biliyorum ki aklımdaki loncayı kurduğumda savaşımız asla kabul edlimeyecek. Sadece bunu kendine itiraf et ki bugünkü savaşta yarımız ne kadar sağlamsa, diğer yarımız o kadar zayıftı.
Sakın ola sağda solda geniş geniş ELY3 ü tek yendik diye zırvalama. Daha erken yani. Bırak matematiği zayıf şaklabanların desin onları. Daha da düşme.
Benimle alıp veremediğin yok aslında diye geçiştirdin bu konuları konuştuğumda. Ama yeri geliyor düşüncen önemli değil tarzında konuşuyorsun. Hatta boynuzumu suralar için keskinleştirdim, şap sesi duyarsın gibi baya çirkin konuştuğun da oldu.
Yani biri üstüne gelse rengini görüyoruz. Teksasta konuştuklarım hep olur. Sırf senin karakterin yüzünden kimseye düşman olmam.
Keşke dediğiniz gibi ELY3 olarak gelseydik ama kısmet olmadı. Senin yediğin naneleri duyunca dedim ki "bunu adam edenler utansın."
Ben biliyorum ki aklımdaki loncayı kurduğumda savaşımız asla kabul edlimeyecek. Sadece bunu kendine itiraf et ki bugünkü savaşta yarımız ne kadar sağlamsa, diğer yarımız o kadar zayıftı.
Sakın ola sağda solda geniş geniş ELY3 ü tek yendik diye zırvalama. Daha erken yani. Bırak matematiği zayıf şaklabanların desin onları. Daha da düşme.
Son düzenleme:
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Diyorum ya Burak ben yaptığımı savunmuyorum doğrudur etik bir hareket demiyorum. Benim yaptığım karşımda yapılanlara yönelik verilmiş bir tepkidir. Çağırılan arkadaşların sana sslerini yolladım. Dahası var biliyorsunuz ben sana dedim skype ortamında devamını da getirebilirim diye ancak sen yanaşmadın. Anka loncasıyla görüştüğünüzü Saints ile görüştüğünüzü biliyorum. Belki bilmediklerim de var orası ayrı mesele.
Oyun hırsı muhabbeti sizden kaynaklanan bir durum baştan sonra. Çağatay'a engel olsaydın madem onca loncalarla görüşmesini engelleseydin. Amaç zevk almak ya zevk alsaydık karşılıklı bu olaylar yaşanmasaydı.
Dedigim gibi ban olaylarından once biz sadece ekrem ile konuştuk , Anka ile bir konuşma yapılmadı.Sizin yaptıklarınızdan sonra yardıma geldiler.Hepsine tessekkür ediyorum dedigim gibi kötü günde belli oluyor.
Adam toplamak , sizin yaptıgınız acizlige uydurdugunuz bir bahaneden ibarettir.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)