Agora Metin2 1
Agora Metin2
Bvural41 1
Bvural41
romegames 1
romegames
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
Best Studio 1
Best Studio
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

ankayadı kendi çapında yaptığı korkaklık anlaşmasıyla dağıttıya zaten hırslı jojouk :)

Savaşın önüne geçen sizin bitmek tükenmek bilmeyen adam arayışlarınız. Zaten bizim bu kararı almamız gece saatlerinde oldu. Oyun hırsı diye yanıp tutuşuyorsunuz ama loncaya savaş gecesi oyuncu dahil etmeyi de ihmal etmiyorsunuz. Bizim başkan charı banlatma meselemiz sizin tükenmek bilmeyen oyuncu arayışlarınız sonrası gerçekleşti. Diyorum ya etik değil yaptığımız ancak karşımızda savaş adabına yüzde yüz olarak sırt çevirmiş bir topluluk var. Oyun hırsı diye karşı tarafı itham edeceğinize adamları ayartıp loncanıza dahil etmeyi bırakacaktınız. Biz banlatmadan önce olan olaylar bunlar ardından biz de bu duruma getirdik olayları. Sonuç olarak 2 oyuncunuz ban yedi onların güçlerinin üzerinde kaç oyuncu sizin loncanıza yine geldi. Sonuç ortadadır. Yarınki savaşta başarılar...
Sen Şuna Gözümüz Kesmedi Ama, Diyemiyoruz işte etik değil desene

Niyazi ben sana ne dedim hatırlıyor musun? Senin cevabın hayır olacak şekilnden dolayı. Ben direkt tekrar edeyim; biri senin kılına dokunsa nefret kusuyorsun.

Bana zarar verecek olan bir şahısa ben tebrik sunacak değilim Necat. Hep söyledim hırs yapmadım oyunda ama kin tutunca nasıl bir hal aldığımı da biliyorsun. Bu halimi doğru buluyor muyum ? Tabi ki hayır. Ancak karakter yapısı fıtratım gereği bu böyle önüne geçemem.

Ek olarak hayalindeki lonca vs demişsin her şeyi sana anlatan kuşlar turnuva sonrası alıcı çıkması halinde charı satacağımı çıkmadığı takdirde ara vereceğimi de söylemiştir. Sonuç olarak yaptığınızı kınamadım veya yadırgamadım.

Çok çirkin olaylar gerçekten,yakışmamış.TEKSAS 2 gün içinde kendi kendini bitirdi.:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri