InfernoShade 1
InfernoShade
BlackFullMoon 1
BlackFullMoon
Agora Metin2 1
Agora Metin2
PrimeAC 1
PrimeAC
ShadowFon 1
ShadowFon
noisiv 1
noisiv
Manwe Work 1
Manwe Work
romegames 1
romegames
kralhakan2009 1
kralhakan2009
Vahsi Uzman 1
Vahsi Uzman
Hikaye Ekle
Reklam vermek için turkmmo@gmail.com

Mehteran Loncası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan sparkle1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 332
  • Görüntüleme Görüntüleme 22K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!

Bana zarar verecek olan bir şahısa ben tebrik sunacak değilim Necat. Hep söyledim hırs yapmadım oyunda ama kin tutunca nasıl bir hal aldığımı da biliyorsun. Bu halimi doğru buluyor muyum ? Tabi ki hayır. Ancak karakter yapısı fıtratım gereği bu böyle önüne geçemem.

Ek olarak hayalindeki lonca vs demişsin her şeyi sana anlatan kuşlar turnuva sonrası alıcı çıkması halinde charı satacağımı çıkmadığı takdirde ara vereceğimi de söylemiştir. Sonuç olarak yaptığınızı kınamadım veya yadırgamadım.

Bu küçümsediğin mehteranla eskiden beri savaş yapmaya korkuyordun. Pm atardım enes topu sana atardı sen de yok 1 hafta toplanalım falan, yok adam eksik falan filan. Kazanma hırsının örnekleri çok. MiraLa online olduğu ilk günden yanına çağırıyorsun. Gözden çıakrmanın bu kadar kolay olduğu bir adamı bile istemişsin. Celal gibi sorulan soruları anlamayan birini bile bilmem herkese birşey olursa celal başkandır diye gaz vererek loncada tutuyorsun. Yani adam olsun da ne olursa olsun senin için. Görüntü bu yani. Kusura bakma ama yaptıklarını yazınca böyle oluyor. Hırs bizde bu kadar olsa keşke.

Senin kınayıp yadırgayacak birşeyin yok yani. Bırak da insanlar sana bunu desin. Bunu da unutma; dağılmış bir loncadan daha az fark aldığınız halde bu savaşı daha açık farkla almanız arasındaki ilişkiyi kur. Matematiğin zayıfsa mühendis olamazsın.

MiraLa ile lonca hususunda görüşmem mi olmuş :) Sen artık iyice hayal kurmaya ve onları aksetmeye başladın. Batur bir bu iki :) MiraLa Burak ile geldiğinde Erdem (SolvenT) tartışıyordu o zaman kısa bir konuşmamız oldu ve bitti. Onunla da loncamın uzaktan yakından alakası yoktu :)

MiraLa ile lonca hususunda görüşmem mi olmuş :) Sen artık iyice hayal kurmaya ve onları aksetmeye başladın. Batur bir bu iki :) MiraLa Burak ile geldiğinde Erdem (SolvenT) tartışıyordu o zaman kısa bir konuşmamız oldu ve bitti. Onunla da loncamın uzaktan yakından alakası yoktu :)
Niyazi kabahat bende biliyorum, baturda kayıt almadım ss de almadım. Ama maminin ses kaydı var, burağın da ss i var. Batur tamamen ummadık taş baş yarar örneğinden ibaret artık. Ama bundan sonra öyle adamlığınıza güvenip desteksiz konuşmam. Bunu bilesin. Geriye tek çaren herkese "yalancı" demek olur.

Onu diyorum bnde karşim iyi anlamışsın. Burdan mrpalağa ve hidayete bide alamanyadaki gomşulara sevgilerimi iletiyorum :)

sürekli agresif tavırlar,keyif alın artık,eğlenin şu oyunda. Hırlamanın alemi yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)

Geri