- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Adamlığı falan bilmem de ... Karakter her kula nasip olmuyor ! sana bu sözle cevap veriyorum aydıncım
Onu diyorum bnde karşim iyi anlamışsın. Burdan mrpalağa ve hidayete bide alamanyadaki gomşulara sevgilerimi iletiyorum

- Konular
- 20
- Reaksiyon Skoru
- 20
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 15 Yıl 9 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 64
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
La lostŞaman birak bu agir abİ ayaklarini
terayaĞinda kil arar gİbİ adam banlatmaya ÇaliŞiyorsun gelmİŞsİn burda laga luga yapiyosun
terayaĞinda kil arar gİbİ adam banlatmaya ÇaliŞiyorsun gelmİŞsİn burda laga luga yapiyosun
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 17 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Konu ne için acılmış nereye gelmış . Mehteran onune gelen onlıneyı Loncaya Almış gibi bir hava estiriliyor Mehteran savasa 25 Kişiyle Girdi Sankı 50 ye 20 bir savas olmuş gibi konusma yaşanıyor. Birileri Mehteranla Savasmadan kazanma hesabı yaptı Kimse buraya gelip Yok Haberler geldı kulağımıza Yok Kuş uctu Takla Attı demesin. Mehteran Loncası önnüne gelenıde almadı 50 kişiyle girme hesabıda yapmadı . Ama Birileri Bel Altı vurup Köşesine cekılırse Hiçbirşey olmamış gibi Mehteranın Sevenıde cokdur Dostuda coktur Gün gelir Devran döner hesaplar karışır o günü Görme Dileğiyle Tüm ELy 3 e Hayırlı akşamlar ....
Savaş anında haksızlıga ugradıgımızı dusunup yardıma gelen arkadaşlara teşekkürler.Bunu bahane edipte yok onu aldınız bunu aldınız yapmayın bana
Dost kotu günde belli olur derlerya..- Katılım
- 24 Haz 2012
- Konular
- 65
- Reaksiyon Skoru
- 2
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 13 Yıl 11 Ay 24 Gün
- Başarım Puanı
- 72
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ya sen ne diyosun yüzsüsüzler yüzsüz 1. köyde bide toplu hale dans ediyorlarYorum atmayada yüzünüz varya helal olsun.Adam olun biraz adam...
- Konular
- 7
- Reaksiyon Skoru
- 189
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 8 Gün
- Başarım Puanı
- 59
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Diyorum ya Burak ben yaptığımı savunmuyorum doğrudur etik bir hareket demiyorum. Benim yaptığım karşımda yapılanlara yönelik verilmiş bir tepkidir. Çağırılan arkadaşların sana sslerini yolladım. Dahası var biliyorsunuz ben sana dedim skype ortamında devamını da getirebilirim diye ancak sen yanaşmadın. Anka loncasıyla görüştüğünüzü Saints ile görüştüğünüzü biliyorum. Belki bilmediklerim de var orası ayrı mesele.Bizde oyun hırsı oldugunu soyleyen sen ? İki yıllık geçmişin oldugu adamı savaş günü banlatan sen ? Oyun hırsı bu degildirde nedir niyazi ? Biriktirdigin videolara gelicek olursak , demekki baya onceden planlamışsınki elinde tutup bugune kadar saklamışsın amacına ulaştıysan tebrik edebilirim kazandınız![]()
Oyun hırsı muhabbeti sizden kaynaklanan bir durum baştan sonra. Çağatay'a engel olsaydın madem onca loncalarla görüşmesini engelleseydin. Amaç zevk almak ya zevk alsaydık karşılıklı bu olaylar yaşanmasaydı.
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)