- Konular
- 32
- Reaksiyon Skoru
- 152
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 6 Ay 7 Gün
- Başarım Puanı
- 83
- MmoLira
- 11
- DevLira
- 0
ROHAN2 WORLD 1-120 TR TİPİ OFFICIAL YOHARA, BALATHOR VE AMON! 80. GÜNÜNDE! +10.000 ONLİNE! HİLE VE BOT %100 ENGELLİ HEMEN TIKLA!
Linkleri görebilmek için Turkmmo Forumuna ÜYE olmanız gerekmektedir.

- Konular
- 18
- Reaksiyon Skoru
- 7
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 11 Yıl 11 Ay 29 Gün
- Başarım Puanı
- 35
- MmoLira
- -1
- DevLira
- 0
Ekrem abi size ne yaptida ona dusman oldunuz ben onun kadar iyi bir insana oyunda rastlamadim hep yanimda oldu beni korudu bana yardim etti Allah ondan razi olsun ona laf soylemeye hakkiniz yok. Mehterandaki kardeslerimin sonuna kadar arkasindayim bunu bilsinler sadece ben degil Saints loncasindaki arkadaslarim abilerim kardeslerimde oyle sabredin bu TEKSAS'ın hakkindan gelicez nasil ki gecen sene ban yedigimde pes etmeyip bu hale geldiysem bunlarinda hakkindan gelicez sadece ben degil cogu kisi dusman bunlara Adam olmayi ogrenememisler. aga0000404 un de bani aciliyor az kaldi orhan abide gelsin bunlarin icabina bakicaz 

- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 11
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 7 Ay 6 Gün
- Başarım Puanı
- 37
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Saintden sadece ekrem çagırıldı oda 4-5 kişi daha gelebilecegini söyledi boş yapma ikile
Not: Adam oldugunuzda mesaj atın eşit şartlarda savaşalım lonca gunu korkup adam banlatarak olmuyor bu işler.
neyi hazmedemiyorsun sen birader ? soda iç belki iyi gelir , ya da soğuk bir su. Tüm server gördü, izledi.. 1453 + Anka + Mehteran + Saints elemanları birleştiği halde bir TEKSAS edemediğini , çift haneli bir skor alamadığını gördüler. Hadi selametle.
- Konular
- 13
- Reaksiyon Skoru
- 44
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 11 Ay 16 Gün
- Başarım Puanı
- 54
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Öncelikle merhaba.
Bu organizasyon sıkılmış ve yapacak bir şeyi olmayan oyuncuların eğlenmesi ve zevk alması amacı ile yapıldı bundan kimsenin şüphesi yok. Ancak savaşa gireceğimiz gece bana gelen pm'ler ve skypeden bana haber veren arkadaşlar sayesinde rakip lonca Mehteran'ın zevk alma ve eğlence maksadının dışına çıktığını gördük. Bizim savaş kadromuzu ely3 oyuncularının hepsi biliyor. 20 max. 25 kişi savaş kadromuz bulunuyor. Karşı loncaya bakınca 30-35 civarı girecek arkadaş gördük ve bu miktar bizim için gayet normaldi. Ancak gördüğümüz ve duyduğumuz olaylar savaşın eğlencesinin ve zevk almanın önüne geçeceğinden savaş adabının dışına çıkıldığını fark ettiğimizden dolayı bu yola başvuruldu. Ben yaptığımız etik demiyorum ancak karşımızda sütten çıkmış ak kaşık yoktur bunun farkına varılmasını diliyorum.
Burak bana dediğin gelip benimle konuşsaydın vs vs bunlar çözüm üretmeyecekti. Nedeni yanındaki adamlar. Bana diyorsun ben sokmazdım yapmazdım etmezdim ama yaşamayan adama savurmak kolay. Sonuç olarak yine karşımızda ely#3 sunucusu karma loncası vardı. Dediklerim yine bir bir önüme geldi. Yanılmadım yani.
LosTSamaN olarak yazıyorum bunları diğer arkadaşları bağlamaz bu arada. Tebrik ederim güzel savaştı...
TEKSAS : 100 Ely#3 : 9 selametle arkadaşlar...
Bana savaşa girecegin kişi sayısıyla gelseydin arkamızdan iş çevirmeseydin eşit şartlarda savaş yapıp eglencemize bakıcaktık niyazi. Seninle aynı loncada dahi bulunmuş biri olarak güvenimi yitirdim , artık pm attıgım kişilere dikkat edicem oyun hırsı yiyip bitiriyor insanı.
Başkan karakteri banlatıp bizi savaşa bile sokmamaya ugraşan siz eglencenin dısına cıktıgımızı söyleyen siz ? Senin eglence anlayışın savaş kazanmaksa amacına ulaşdın.Oyun hırsıyla kavrulan aciz insanlarsınız
- Konular
- 12
- Reaksiyon Skoru
- 89
- Altın Konu
- 0
- TM Yaşı
- 12 Yıl 8 Ay 9 Gün
- Başarım Puanı
- 42
- MmoLira
- 0
- DevLira
- 0
Ve bugün '' RaccoN '' adlı hesabı banlanmış şekilde bana satıp lonca savaşına dahil olmamı engellemeye çalıştılar ek olarak itemlerimin gitmesinede sebebiyet vericeklerdi ama dikkatli bir şekilde yapmaya çalıştığım ticaret sonucunda hesabın ticaret anlaşmasından 10 dakika önce banlandığını öğrenmem ile iptal edilmesi bir olmuştur. teksas değil dallas herzaman söylerim her türlü alengirli iş,atraksiyon,entrika vardır .
Dipnot: RaccoN - SPRIT adlı kullanıcınındır ticaretlerinizi yaparken dikkatli olun.
Ayrıca güzel karşim sen bizim 1453 savaşımızda genelden mruğur hatıra videosu al yazıpta ertesi gün mruğurla aynı ortamda savaşman kadar aciz bi durum yok. Hakkınızda hayırlısı olsun dicemde elim varmıyor yazmaya.
Yüce rabbim işte sopası yok veriyor herkesin gönlünün güzelliğine göre. selametle
- Durum
- Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu an konuyu görüntüleyenler (Toplam : 0, Üye: 0, Misafir: 0)